Návštěvník Kamil Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Jinak mě zaskočilo ta produkce půl milionu jen pro Ameriku. To je síla. Bylo to dokonce 800 tisíc, za krize to šlo dolů, ale ne pod 500. Třeba i kufry Victorinox jsou považovány za kvalitnější, cenově jsou na úrovni Samsonite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Třeba i kufry Victorinox jsou považovány za kvalitnější, cenově jsou na úrovni Samsonite. Mohu potvrdit.... Mám cca 5 let (odhaduji) cestovní tašku Victorinox... a je stále jako nová.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Takže to s dárkem dopadlo neslavně O víkendu jsem je dědovi dal a po minutě mi je vrátil Problém číslo jedna - prý jsou moc těžké (teď má plechové quartzky a tohle jsou kvalitně provedené automaty). Problém číslo dva - nejsou na baterku. Problém číslo tři - vždyť mu ty staré ještě fungují, tak k čemu mu budou nové hodinky. Nechcete je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se