PitrM Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ahoj vsem, tak nejak jsem "dorostl" do stadia ze si chci opet poridit hodiky. Pred lety jsem mel Casio G_Shock, ale za tu dobu se moje preference zmenily a protoze se v hodinkach vubec nevyznam, chtel bych radu od nekoho zkusenejsiho. hodinky chci na kazdodenni noseniautomatdatumukazatel rezervy natahu by byl supersafirove sklickopreferuji kovovy tahHledal jsem na netu a nasel tyto Orienty. Vzhledove se mi libi, ale chtel bych radeji nejakou evropskou znacku. Diky za kazdou radu
lupinus Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Nejsem si jistý, jestli nějaké švýcary s rezervou nátahu v této cenové kategorii pořídíš. Asi bych se poohlédl po něměcké produkci, pokud nechceš japonce.
bicista Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Orient je v poho japonska znacka - nebal bych se ji. Tady je mas na ocelovem tahu : http://www.tophodinky.cz/cfd0f001w-hodinky-1223.html Na preferenci ukazatele natahu bych se moc neupinal pokud je chces na kazdodenni noseni je to pak trochu zbytecny ukazatel. Je to zajimave na pohled ale casem se te to urcite omrzi. jedine co orienty nemaji je hacking (zastaveni vterinovky pri vysunuti korunky) a nemaji funkci rucniho natazeni korunkou. Ale zas v jednoduchosti je sila a ten strojek bude věčnej. Orienty se v u nas bezne prodavaji takze se servisem neni velky problem. Nez sem koupil Seika (viz podpis) byl tento model mym favoritem.
Návštěvník admira Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 + v cene je watch winder od Citizenu
ANT Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 ber tie orienty, mna velmi prekvapila tato znacka - pomer cena/vykon je vyborna ked som videl niekolko modelov naraz
HB63 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Klidně okoukni třeba Tissot,Certina nebo Hamilton.S ukazatelem rezervy to nebude,ale na výběr mají dostatek modelů co by se ti mohly líbit.
jankoxxx Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 zober tie orienty. podla mna do 10000 je to perfektna volba.
PitrM Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Dekuji vsem za reakce, ale vypada to, ze cim vic hledam, tim vic hodinek se mi libi a zacinam dochazet k nazoru, ze zrejme zadne univerzalni hodinky nejsou, a po chvili bude nutnost hledat dalsi a dalsi a dalsi Jako dalsiho favorita mam JUNKERS-6350-1. Nikde se mi ale nepodarilo zjsit, jestli maji luminiscentni rucicky.. nevi nekdo?
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Dekuji vsem za reakce, ale vypada to, ze cim vic hledam, tim vic hodinek se mi libi a zacinam dochazet k nazoru, ze zrejme zadne univerzalni hodinky nejsou, a po chvili bude nutnost hledat dalsi a dalsi a dalsi Jako dalsiho favorita mam JUNKERS-6350-1. Nikde se mi ale nepodarilo zjsit, jestli maji luminiscentni rucicky.. nevi nekdo? tie junkersy urcite svietit poriadne nebudu. keby sa mam ja rozhodnut medzi junkers a orient tak zarucene beriem orient...
PitrM Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 tak opet novy favorit: Archimede Arcadia. Jeste musim vybrat barevnou kombinaci. Zatim vede cerno/stribrna, i kdyz bilo/modra je taky pekna. Posleze asi dovybavim kovovym tahem.
sect Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Ještě pořád nabízím ty Gevrily , nejsou na tahu, ale to ty Junkersy taky ne.
saida Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 (upraveno) Jukni na aukro-sekce oblečení ,maj tam slušný zena. Myslím ,že to by byl slušný začátek - Fakt je neprodávám JÁ. Upraveno 2. května 2010 uživatelem saida
saida Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 http://www.aukro.cz/item1015972654_svycars...atch_basel.html
PitrM Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 2Kibi: ty mne to rozhodovani teda vubec neulehcujes uz sem byl rozhodnuty objednat na chronoshopu ceno stribrne, ale ta tvoja foka mna zasej zviklala. s kovovym tahem ta bilo modra kombinace vypada uzasne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se