Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsem, tak nejak jsem "dorostl" do stadia ze si chci opet poridit hodiky. Pred lety jsem mel Casio G_Shock, ale za tu dobu se moje preference zmenily a protoze se v hodinkach vubec nevyznam, chtel bych radu od nekoho zkusenejsiho.

• hodinky chci na kazdodenni noseni
  • automat
  • datum
  • ukazatel rezervy natahu by byl super
  • safirove sklicko
  • preferuji kovovy tah
Hledal jsem na netu a nasel tyto Orienty. Vzhledove se mi libi, ale chtel bych radeji nejakou evropskou znacku.

Diky za kazdou radu

Odesláno

Nejsem si jistý, jestli nějaké švýcary s rezervou nátahu v této cenové kategorii pořídíš.

Asi bych se poohlédl po něměcké produkci, pokud nechceš japonce.

Odesláno

Orient je v poho japonska znacka - nebal bych se ji.

Tady je mas na ocelovem tahu : http://www.tophodinky.cz/cfd0f001w-hodinky-1223.html

Na preferenci ukazatele natahu bych se moc neupinal pokud je chces na kazdodenni noseni je to pak trochu zbytecny ukazatel. Je to zajimave na pohled ale casem se te to urcite omrzi.

jedine co orienty nemaji je hacking (zastaveni vterinovky pri vysunuti korunky) a nemaji funkci rucniho natazeni korunkou. Ale zas v jednoduchosti je sila a ten strojek bude věčnej.

Orienty se v u nas bezne prodavaji takze se servisem neni velky problem.

Nez sem koupil Seika (viz podpis) byl tento model mym favoritem.

Odesláno

ber tie orienty, mna velmi prekvapila tato znacka - pomer cena/vykon je vyborna ked som videl niekolko modelov naraz

Odesláno

Klidně okoukni třeba Tissot,Certina nebo Hamilton.S ukazatelem rezervy to nebude,ale na výběr mají dostatek modelů co by se ti mohly líbit.

Odesláno

Dekuji vsem za reakce, ale vypada to, ze cim vic hledam, tim vic hodinek se mi libi a zacinam dochazet k nazoru, ze zrejme zadne univerzalni hodinky nejsou, a po chvili bude nutnost hledat dalsi a dalsi a dalsi :crying_anim02:

Jako dalsiho favorita mam JUNKERS-6350-1. Nikde se mi ale nepodarilo zjsit, jestli maji luminiscentni rucicky.. nevi nekdo?

Odesláno
Dekuji vsem za reakce, ale vypada to, ze cim vic hledam, tim vic hodinek se mi libi a zacinam dochazet k nazoru, ze zrejme zadne univerzalni hodinky nejsou, a po chvili bude nutnost hledat dalsi a dalsi a dalsi :crying_anim02:

Jako dalsiho favorita mam JUNKERS-6350-1. Nikde se mi ale nepodarilo zjsit, jestli maji luminiscentni rucicky.. nevi nekdo?

tie junkersy urcite svietit poriadne nebudu. keby sa mam ja rozhodnut medzi junkers a orient tak zarucene beriem orient...

Odesláno

tak opet novy favorit: Archimede Arcadia. Jeste musim vybrat barevnou kombinaci. Zatim vede cerno/stribrna, i kdyz bilo/modra je taky pekna.

Posleze asi dovybavim kovovym tahem.

Odesláno (upraveno)

Jukni na aukro-sekce oblečení ,maj tam slušný zena. Myslím ,že to by byl slušný začátek ;)-

Fakt je neprodávám JÁ.

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

2Kibi: ty mne to rozhodovani teda vubec neulehcujes :) uz sem byl rozhodnuty objednat na chronoshopu ceno stribrne, ale ta tvoja foka mna zasej zviklala. s kovovym tahem ta bilo modra kombinace vypada uzasne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...