B42marek Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Zdravim vsetkych! Chcel by som sa s Vami poradit. Mam Poljot Aviator s Poljot 3133. Isli uplne dokonale, ale po dlhsom case som sa rozhodol nechat ich vycistit. Po navrate od hodinara mam ale problem so stopkami. Po spusteni sa sekundova rucicka stopiek obcas zastavi a potom sa opat sama pohne. Deje sa to nepravidelne. Niekedy sa zastavi uz pri prvej minute a da si "pauzicku" 10-15 sec. Inokedy ide bez problemov aj 40minut. Reklamaciu hodinar uznal, ale vratil ich v rovnakom stave (vraj uz su ok ). Nemate niekto podobnu skusenost? Dakujem!
B42marek Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Daval som to do hodinarstva Tulipan (http://www.tophodinky.cz/), ale posielali ich vraj niekam dalej...
Děda Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Bohužel mám podobnou zkušenost s AVIATOR II. Po opravě něčeho jiného se stopky zastaví přesně vždy na stejném místě asi 53 sekund a zastaví celé hodinky. V Ostravě "U Aleše" by mělo přijít opravení až na 2000Kč. Což nějak nemohu překousnout. Víte o někom dobrém a levnějším? V Ostravě a okolí či v Praze
B42marek Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 To ma moc nepotesilo. Kazdopadne dakujem. Len nejako nie som schopny pochopit, ako je mozne, ze hodinky ktore pred zasahom hodinara fungovali bez problemov, po vycisteni maju tento problem...
navi Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 To ma moc nepotesilo. Kazdopadne dakujem. Len nejako nie som schopny pochopit, ako je mozne, ze hodinky ktore pred zasahom hodinara fungovali bez problemov, po vycisteni maju tento problem... Do obchou Na poříčí nic nedávat !!! Mám také podobné hrůzné zkušenosti. Daj na radu Kibiho.
B42marek Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Mr. Frýdl...? pro me opravoval prastare Strela... a skvele... Kibi, das mi este prosim na Frydla nejaky kontakt? Diky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se