IWO Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 vlasta66 napsal: Ta korunka je na ovládání toho kompasu. Aha, ak teda dobre chapem, korunkou sa otaca vnutorny kruzok s kompasom?
flax Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 Presne tak a nastavuje se podle polohy slunce na obloze...
old black Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Dnes mně přiletěly Black Monster. To ja fakt síííla! Něco jiného je blbá fotka a mít je na ruce (už je mám asi 5 hodin). Jsou fakt monstrózní. Pěkný, bytelný, dobře čitelný a svítí děsně i v pološeru. Čekám ještě až přidou Black Knight, že dám jedny z nich klukovi, ale jestli budou aspoň z poloviny tak pěkný, dostane prd!
Tazatel Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 RomanP: Mně se už od prvního pohledu líbí nejvíc právě ty oranžové - jinak ale tuhle barvu nijak nevyhledávám :-)
mat Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 jj, taky jsem byl spokojenej nositel aviatoru a ted jsem podlehl, dalsi ale opravdu kupovat nebudu, nejsem prece blazen:-)) Porod, ale bylo zkraceni tahu v hodinarstvi na Flore. Kdybych je neupozornil, ze ty "objimky" jim zustavaj na ty jehle kterou to vystrkujou, asi by tam ty slecny klecely pod stolem doted.
old black Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Tak to mně stouplo sebevědomí, dnes jsem ho zkrátil o tři sám! (poprvé za dlooouhou dobu)
mat Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Taky sem si sebevědomí spravil, kdyz jsem tam pak dílek prohazoval sám a trvalo to tak 1 minutu. Holt věř odborníkům (odbornicím), mimo jiné jsem se dozvěděl, že tak blbej systém eště neviděly.... (přesně v duchu instalatérkýho výkřiku: "který prase tohle dělalo?")
old black Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Typická reakce českého řemeslníka, včetně řemeslníků z IT!
Tazatel Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 To já si zase byl nechat přidat dílek tahu u Citizen Promaster (mají solární dobíjení - to už se tu dostkrát propíralo) a když sem té starší paní dal do ruky Promastery a než sem stačil cokoliv říct, ona koukla na hodinky a pronesla: "Vy chcete vyměnit baterku? Počkejte chvilku". Takže asi tak to vypadá v jednom z českých hodinářství.
Drummer Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Tazatel: Hehe, a kde v Plzni to bylo? Já mám zase zkušenost, když jsem proběhl celou Plzeň za účelem sehnání kvalitnějšího a delšího řemínku na Vostoky Mriya. V hodinářstvích kde prodávali ženský jsem nic neočekával, ale kde byli třeba chlápci, na první pohled majitelé jsem pozoroval reakce na tyto hodinky. Přeci jen nejsou až tak obvyklé a určitě je k nim málokdo přinese. Přesto nikdo z nich nehnul ani brvou. Přitom ty jejich obchůdky jsou plný hodinek od Casia, Bentime a QQ. Přijde mi, že jim je to jedno, prostě to berou jako housky na krámě. Mimochodem ten řemínek jsem zatím nesehnal. Pak jsem byl v jednom kde jsem si nechal zkrátit tah na Monstrech a chlapík řekl "Snad to zvládnu". Pak se asi 15 minut ozývalo mlácení kladívkem. Snad to udelal dobře... Jestli víš v Plzni o nějakém poctivém fachmanovi, hodináři, udělej mu tady reklamu .
Tazatel Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Drummer: Rád bych udělal reklamu dobrému fachmanovi, ale bohužel o žádném v Plzni nevím. Možná je to tím, že mě hodinky začely zajímat teprv nedávno. Jak mi ta zasvěcená paní chtěla měnit baterku v Promasterech, tak to bylo u náměstí tuším v Sedláčkovce (kousek od hlavní pošty). Jinak souhlas QQ a Casia najdeš v každym hodinářství. Pak mi napadá, že ještě na rohu náměstí (Přešovská x Dominikánská) se objevilo nedávno nové hodinářství, zkušenost s nimi nemám. Možná by bylo dobré objednat řemínek z netu, ale asi si ho chceš před koupí nejprv osahat že:-)? Každopádně Ti přeju pevné nervy a úspěch při hledání.
Drummer Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Jestli myslíš ten Jugoslávskej nebo čí, luxusní velký krám kde mají i šperky, tak tam je to totálně zabitý. Ale mají tam pěkný Zena za šílený ceny. Řemínek musím vyzkoušet, protože mám velký obvod zápěstí a stejně nemám platební kartu do zahraničí. Jediný co jsou tady schopný říct, že až k nim přijede dodavatel tak mu o nejaký řemínek řeknou, zatím to byla ale samá bída. Snad až pojedu do Prahy tak neco seženu...
Tazatel Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Drummer: V Praze určitě pořídíš. V celej Plzni sem hledal trochu kvalitnější pálky a nakonec sem objednával z Prahy. Na ty Zena sem se tam byl podívat, ten chronograf za 36t vypadal pěkně. Kde si koupil ty Monstra? Taky o nich uvažuju
Drummer Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Tazatel: Monstra mám přes kámoše, který se zná z jedním Japoncem co dělá v Panasonicu a ten je přivezl přímo z Japonska. Kde jsi objednával ten řemínek?
Tazatel Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 Drummer: Já nekupoval v Praze řemínek, ale pálky. Mohu-li se zeptat: Za kolik se dají pořídit Monstra z Japonska od pravého Japonce :-)?
Drummer Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 Koukám, že ty pálky jsem tam úplně přehlídnul... Cena byla při přepočtu 20Kč za 100 yenů 3600,- sakumprásk.
rafficek Odesláno 12. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2006 To já když jsem nechál dávát na svoje Poljoty kovový tah, tak jsem nás ve Zlíně zašel do úplně obyčejného hodinářství (QQ, Bentime apod.) Kde pracuje takový mladý kluk s nějakýma ženskýma. No a když mi je vracel už na novém tahu tak pronesl onu velice hřejivou větu Cituji: "Ehmm pane, jinak velice pěkný hodinky" a já s úsměvem na tváři, hrdě odkráčel domů
Tazatel Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Drummer: To je dobrá cena. Je možné ještě sehnat jedny Monstra přes Tvého kámoše nebo by to bylo moc komplikované? Zajem bych určitě měl.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Teď se zrovna pokouším jedny nebo dvoje vydražit, mohlo by se to povést lehce přes 3 tisíce.
Tazatel Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Kamil: Kdyby Ti nahodou jedny přebývaly nebo byla možnost vydražit ještě jedny navíc, byl bych za Orange Monster rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se