Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám problém se seikami kalibr 7T32-7C60. Stopky se sami od sebe hnou, velká vteřinovka se posune o tři vteřiny pak se tam při vypnutí stopek vrací na 12a3min. jako kdyby tam byl výchozí bod. minutová ručka se o kousek taky posune. Vše srovnám tak jak to má být, 2-3 měsíce je vše v pohodě a pak to zase udělá. Manuálně práci s nima moc nedělám aby dostali nějakou ránu to ne. Jinak šlapou přesně, nevíte někdo čím by to mohlo být?

Odesláno
Mám problém se seikami kalibr 7T32-7C60. Stopky se sami od sebe hnou, velká vteřinovka se posune o tři vteřiny pak se tam při vypnutí stopek vrací na 12a3min. jako kdyby tam byl výchozí bod. minutová ručka se o kousek taky posune. Vše srovnám tak jak to má být, 2-3 měsíce je vše v pohodě a pak to zase udělá. Manuálně práci s nima moc nedělám aby dostali nějakou ránu to ne. Jinak šlapou přesně, nevíte někdo čím by to mohlo být?

Hele měl sem podobnej problém a dostal sem tu radu, abych promačkal obě tlačítka stopek najednou a tim by ti měla vteřinovka začít poskakovat a zároveň se vykalibrovat až na 12, u mě to pomohlo ...

Odesláno
Hele měl sem podobnej problém a dostal sem tu radu, abych promačkal obě tlačítka stopek najednou a tim by ti měla vteřinovka začít poskakovat a zároveň se vykalibrovat až na 12, u mě to pomohlo ...

To jo to jde. Srovnám to vše jak má být ale časem to udělá znova. Nemůžu si pomoct jsou to šmejdy, asi na seiko kvartz zanevřu.

Odesláno
To jo to jde. Srovnám to vše jak má být ale časem to udělá znova. Nemůžu si pomoct jsou to šmejdy, asi na seiko kvartz zanevřu.

Nezanevřel bych na celou značku kvůli vadě kusu ... Pokud chceš vyšší ligu, tak bych zkusil něco z quartzový chrono řady spirit, ale to už je kolem 500 usd

Odesláno

Pokud to dela jednou za cas tak je to v poho. Mas nekde napsany ze to nemuzou udelat.

Moje wengery s eta g10 (levne sunt, co nejde cistit a jakakoliv oprave je nerealna) to obcas delaj taky a co, stopky vlastne nepouzivam, chtel jsem s chronografem, protoze se me libi.

Podle me to nebude nic neobvikleho, jen o tom nemluvi.

PS: neni me jasne to samo od sebe, me to dela jen kdyz je stustim, samo od sebe to by byla jina

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...