Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi se ještě musím učit, ale B01 je to nejlepší co breitling za poslední dobu vyrobil - jinak souhlasím s tím, že to jsou hodinky pro extroverty a to se vším všudy

edit: s malým strojkem :)

s malym strojkem...dobre som sa pobavil...samozrejme som nenarazal na stroj vo vnutri B01 ale skor na tu lunetu ktora mi nenormalne vadi na tych hodinkach, trosku decentnejsiu ju mohli spravit..ten cifernik je uz sam o sebe dost komplikovany a bola by to naozaj lahodka :thumbsup_anim:

Odesláno

JAK TO JAKO MYSLIS?MAM STROJEK JAKO KUL,KDYZ DAM RANU PRERAZIM STUL.......vod madara co se menuje yegor bych blbosti cekal,ale vod tebe?TY- MUZ NA SVEM MISTE S POVESTI POLOBOHA

prepac nechcel som urazit tvoje hodinky...videl som tvoje vlakno ale mne sa jednoducho nepacia aj ked v nich tika ten ich novy kaliber ale zase trosku skludni ja niesom ziaden madar a neprispievam tu preto aby sa niekto do mna navazal :gun_bandana:

Odesláno

prepac nechcel som urazit tvoje hodinky...videl som tvoje vlakno ale mne sa jednoducho nepacia aj ked v nich tika ten ich novy kaliber ale zase trosku skludni ja niesom ziaden madar a neprispievam tu preto aby sa niekto do mna navazal :gun_bandana:

si delam prdel-sem mistni kaspar tak si to neber osobne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...