yegor Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 asi se ještě musím učit, ale B01 je to nejlepší co breitling za poslední dobu vyrobil - jinak souhlasím s tím, že to jsou hodinky pro extroverty a to se vším všudy edit: s malým strojkem s malym strojkem...dobre som sa pobavil...samozrejme som nenarazal na stroj vo vnutri B01 ale skor na tu lunetu ktora mi nenormalne vadi na tych hodinkach, trosku decentnejsiu ju mohli spravit..ten cifernik je uz sam o sebe dost komplikovany a bola by to naozaj lahodka
yegor Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 JAK TO JAKO MYSLIS?MAM STROJEK JAKO KUL,KDYZ DAM RANU PRERAZIM STUL.......vod madara co se menuje yegor bych blbosti cekal,ale vod tebe?TY- MUZ NA SVEM MISTE S POVESTI POLOBOHA prepac nechcel som urazit tvoje hodinky...videl som tvoje vlakno ale mne sa jednoducho nepacia aj ked v nich tika ten ich novy kaliber ale zase trosku skludni ja niesom ziaden madar a neprispievam tu preto aby sa niekto do mna navazal
XXXfazerXXX Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 prepac nechcel som urazit tvoje hodinky...videl som tvoje vlakno ale mne sa jednoducho nepacia aj ked v nich tika ten ich novy kaliber ale zase trosku skludni ja niesom ziaden madar a neprispievam tu preto aby sa niekto do mna navazal si delam prdel-sem mistni kaspar tak si to neber osobne
yegor Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 si delam prdel-sem mistni kaspar tak si to neber osobne v pohodke ja viem kto si chodim tu uz denno-denne vyse roka
Dantechno Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 (upraveno) .. ja viem kto si.... I novacci znaji Fazera :-D Upraveno 2. června 2010 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se