SOZ Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Tak tohle je teda nádhera!!! 48 mm tourbillon keramická luneta druhá časová zóna retrográdní datumovka limitka 28 ks
PhoeniX Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Vždycky, když vidím název vlákna "HUBLOT", vím, že se po jeho otevření ocitnu v lunaparku - samý kolotoč.
SOZ Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) Mě ta značka obecně moc nebere, ale tohle má šmrnc. Upraveno 9. května 2010 uživatelem SOZ
Koniferka Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 z mého pohledu ten modro-červený subciferník působí rušivým dojmem
sureshot Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Hubloty povazujem za jedny z tych par hodiniek (ako napr. IWC) ktore lepsie vyzeraju nazivo ako na fotkach. su to krasne kusky. asi nie nadcasove ale pre potesenie urcite gut. trosku by mohli popracovat na rovnakom smere zatiahnutia srobikov taky detail na ktory tu uz ktosi poukazal a odvtedy si to stale vsimam
jara Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 I když značka má zvuk, nelíbí se mi a nechtěk bych je nosit, ani kdyby byly zadarmo. Salut
SOZ Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 I když značka má zvuk, nelíbí se mi a nechtěk bych je nosit, ani kdyby byly zadarmo. Salut Jen se neboj, časem dozraješ a přijdeš na to, že ses mýlil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se