Onisan Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2010 Pokud mluvíš o testovaných hodinkách tak se odpověď zkrývá v předchozích příspěvcích :-)
orlando1 Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 (upraveno) Měl jsem na mysli ty quartz-ky, které jsem našel v Opavě. Přikládám fotku ještě jednou, tentokrát zmenšenou Upraveno 11. září 2010 uživatelem orlando1
digitalnick Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 Co maji s vnitrni lunetou, na fotce zatim nic zvlastniho nevidim? Jinak s bilymi indexy je verze RSG44-WHITE-2, s cernymi RSG44-WHITE-1.
orlando1 Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 V 12. 9. 2010 v 19:41, 'digitalnick' napsal: Co maji s vnitrni lunetou, na fotce zatim nic zvlastniho nevidim? Jinak s bilymi indexy je verze RSG44-WHITE-2, s cernymi RSG44-WHITE-1. Je posunutá proti směru hodinových ručiček, nelícuje s indexy.
digitalnick Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 (upraveno) Aha, ono je to foceny asi trochu ze strany, tak to tolik nevyniklo. Edit: Anebo opacne, fotka je kolmo, ale me to posunuti prislo jako perspektiva ;-) . Upraveno 12. září 2010 uživatelem digitalnick
Honza.manta Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Tak jsem s malým zpožděním(mám toho moc a nestíhám) dnes hodinky předal a přidávám obvyklou předávací fotografii.
Venceremos1 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Ja som mal jeden problém so zastavením, ale normálne mi to opravili. Rovnako sa pridávam k názoru, že MPM mi sítce neladí, ale rozhodol som sa o kúpu pred viac než rokom kôli snahe mať Sport-y, cena a strach zo sklamania pri kúpe starých Sport-ov niekde na aukre.... keďže nie som hodibnár a prípadné nedostatky by ma pekne mrzeli....
Venceremos1 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Inak, niekto by mohol skúsiť myšlienky z tohoto vlákna tlmočiť do Elton-u... Myslím si, že diera v trhu ktorú zaplňuje MPM je na škodu histórii i budúcnosti Prim-iek... Proste by sa mali začať zaoberať aj lacnejšími modelmi.... Čechino to nezachránil.
fcervenicky Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 V 24. 9. 2010 v 19:10, 'Honza.manta' napsal: Tak jsem s malým zpožděním(mám toho moc a nestíhám) dnes hodinky předal a přidávám obvyklou předávací fotografii. Tak poštári sa posnažili. 1
fcervenicky Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Tak hodinky si užívam celý týždeň, no mám taký pocit že si prišli ku mne odpočinúť .Zatiaľ mali asi najpernejší pondelok hneď keď prišli. To stihli po dôkladnom popozeraní skúšku odolnosti remeňa (kŕmeni môjo brániaceho sa 10-mesačného syna špenátom), skúšku vodotesnosti(umývanie riadu ), a podobné denné extrémi. Hneď nato ma skolila nejaká pliaga takže hodinky prežívajú test na zvýšenú teplotu nositeľa a rezistenciu voči agresívnemu potu. Klobúk dole zvládajú to bravúrne.
fcervenicky Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Mám taký pocit že čím lepšie mne tým horšie hodinkám. Hodinky so mnou absolvovali dokonca pravú,nefalšovanú zabíjačku. Pre ukľudnenie majiteľa hodiniek hodinky zabíjačku prežili , prasa nie . Pridám sem aj jedno foto, ale dopredu upozorňujem že nieje vhodné pre malé ďeti a slabé žalúdky.
orlando1 Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Chtělo by to nějaké poznatky z testování...
fcervenicky Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 V podstate už som skončil. Kto ďalší je na nich v rade? Na zhrnutie mojich skúseností si asi budete musieť trošička počkať, nie dlho, ale v piatok ma chce vidieť moja konzultantka s hmatateťľnými výsledkami môjho doterajšieho snaženia sa okolo DP, takže zhrnutie až cez víkend, plus foto.
fcervenicky Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Zdravím.Hodinky po letmom prezretí bez toho, žeby som si pred tým prečítal toto vlákno by sa mi zdali skoro v pohode, no vopred upozornený na niektoré nedostatky som si ich začal všímať. Najmarkantnejšie sú posun lunety a nerovnomerná lumi vrstva najme na 12-ke badateľná už voľným okom. Ináč prevedenie celkom ujde. Mnohými opovrhovaný ťah mi prišiel celkom praktický, vyriešený spomínaným vlnkovaním, čím sa vlastne odstránilo nadmerné potenie zápästia pod hodinkami. Je to vo všeobecnosti dosť používaný spôsob, avšak pri mojom útlom zápästí po zapnutí mi hodinky stále ťahal na jednu stranu. Následky testovania tiež znášajú so cťou, Na to čo všetko už prežili vyzerajú stále v pohode(Až na zopár spomínaných škrabancov a ťukesov.).Hodinky som neotváral, na predstavu čo je vo vnútri mi stačili aj uverejnené foto.Presnosť tu nebudem rozpisovať, kontroloval som ju len sporadicky podľa teletextu ,mne skôr šlo o prevedenie a ten pocit keď ich máte na ruke. Po počiatočnom nadšení prišiel klasický pád, dlho som s nimi ležal v posteli, ale asi tým že boli u mňa dlhšie pozitívne emócie sa začali vracať,začal som ich brať ako svoje a poviem Vám že sa mi s nimi bude ťažko lúčiť.Troška si so mnou užili či už oddychu,(Keď som si marodil a mohli si polebediť v spoločnosti svojich starších príbuzných.) ale aj zábavy (Pojazdili sme si spolu na mojej 52-ročnej ČZ.)a práce. V konečnom dôsledku im okrem vopred spomínaných vecí nemôžem nič vytknúť, no nepresvedčili ma. Radšej si budem dávať väčší pozor na ruku a nechám si na nej PSII. Tak kto je ďalší na rade?
JHonza Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 V 12. 9. 2010 v 20:09, 'orlando1' napsal: Je posunutá proti směru hodinových ručiček, nelícuje s indexy. Dnes jsem byl v hodinářství v Bille na Proseku. Mají tam docela velkou nabídku Prim MPM a kromě jiného měli ve vitríně jednak černé SPORT quartz a bílé SPORT automaty. A zatímco na automatech vše lícovalo (indexy na ciferníku, indexy na vnitřní i vnější lunetě (kdyby to za 4.990 nesedělo, byla by to opravdu ostuda), quartzky byly totálně rozhozené, nesedělo nic (vnější ani vnitřní luneta proti cifru ani navzájem a ani vteřinovka nešla přesně po indexech na cifru) . Není to tím, že každý typ dělá někdo jiný a levnějším quartzkám se prostě nevěnuje tolik pozornosti? Foto nemám, mobilem by to nemělo cenu a foťák jsem neměl ssebou.
fcervenicky Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Posledná možnosť otestovať si tieto hodinky. Ak sa do konca týždňa nikto skúšaniachtivý nenájde hodinky poputujú k pôvodnému majiteľovi .
mischa Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Kdyby se nikdo nehlásil, mohl bys je poslat ještě jednou ke mě. byl jsem jedním z prvních testerů, spíš než další testování bych mohl provést jakousi sumarizaci, znovu je přeměřit na vibrografu a pak je i s "původní" krabicí os Steinů předat do domovských rukou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se