kenu Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Jasně, s fotkama počítám. Nadchlo mě i vlákno -Radost z rozbalování- tak asi to pojmu ve stejném duchu. Snad tím někomu udělám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Jasně, s fotkama počítám. Nadchlo mě i vlákno -Radost z rozbalování- tak asi to pojmu ve stejném duchu. Snad tím někomu udělám radost. Jasně vyfoť, aspoň uvidíme jak jsou balené, hodinky za desítku si to určitě zaslouží. taky se mi líbí, před několika měsíci jsem nad nima taky přemýšlel, ale mám políčeno na jiné(viz příspěvek výše) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenu Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tak už jsou doma http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29450 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 (upraveno) Já bych radši Citizen(y) - CITIZEN Eco-Drive Promaster AS4035-04E... Ale tyhle jsou taky pěkný... (myšleno ty Casia) Upraveno 26. května 2010 uživatelem SaKaL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se