romano Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Je nutné zasahovať do hodiniek po dvoch rokoch a skontrolovat ich ? Čo sa stane ak hodinky nechám na verímboha niekoľko rokov ? Ako často treba prejsť revíziou ?
sect Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Myslím, že jsem někde četl, že kontrola a přetěsnění je třeba 1x za 5 let. Ale ruku do ohně za to nedám.
Keves Pavol Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 romano napsal: Je nutné zasahovať do hodiniek po dvoch rokoch a skontrolovat ich ? Čo sa stane ak hodinky nechám na verímboha niekoľko rokov ? Ako často treba prejsť revíziou ? mám B42 flieger, chlapík v prahe mi povedal ked som ich kupil, ze cca 4 az 5 rokov, vraj to zistím sám, ze začnú spomalovat, cena servisu cca 2 000 czk, ale myslím ze to stojí za to
romano Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 aký vpliv má vodotesnosť na spomaľovanie ?
jankoxxx Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 romano napsal: aký vpliv má vodotesnosť na spomaľovanie ? heh... asi si neprecital poriadne tvoj post... ja som cital rovnako ze by to malo byt cca 5 rokov. podla mna to vydrzi aj viac s tym ze 5 rokov sa uvadza ako bezpecnostna hranica. nic nepokazis ak posles mail priamo na vyrobcu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se