olo Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Ide o luxusne vyzerajucu cinsku "znacku"? cena tomu napoveda ale zneistuje ma Swiss made automatic, 18 jewels v popise. zdroj: http://www.amazon.com/Swiss-Legend-20028-A...5401&sr=1-5
jankoxxx Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Ide o luxusne vyzerajucu cinsku "znacku"? cena tomu napoveda ale zneistuje ma Swiss made automatic, 18 jewels v popise. zdroj: http://www.amazon.com/Swiss-Legend-20028-A...5401&sr=1-5 cinsky smejd. orcite by som sa tejto znacke vyhol.
olo Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 dakujem, je to tak. v podstate skoro vsetko co som si nasiel su cinske smejdy. uz som upustil od kupenia luxusne vyzerajucich dobrych hodiniek do 200,-eur nakolko sa to neda. prave som si objednal podla tohoto fora dobre hodinky skor v pracovnom sate a uz sa nemozem dockat kedy pridu Super forum, nasiel som tu vela dobrych tipov kde a co nakupit.
jankoxxx Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 dakujem, je to tak. v podstate skoro vsetko co som si nasiel su cinske smejdy. uz som upustil od kupenia luxusne vyzerajucich dobrych hodiniek do 200,-eur nakolko sa to neda. prave som si objednal podla tohoto fora dobre hodinky skor v pracovnom sate a uz sa nemozem dockat kedy pridu Super forum, nasiel som tu vela dobrych tipov kde a co nakupit. doleuvedene vostoky mam v prevedeni amphibia. su to dobre hodinky, moje su aj presne. nemeral som odchylku ale velka urcite neni. urcite zacni rozmyslat aky remen na ne das lebo ten tah na ktorom pridu je hrozny. urcite nafot a pochval sa akonahle pridu
olo Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 prave nejake pozeram, ale zatial som nenasiel nic co by ma zaujalo. chcem nejaky kovovy pripadne silikon/kaucuk - nieco comu nerobi zle voda. potapat sa s nimi sice asi casto nebudem ale na rybach si clovek pracky namoci kazdu chvilu az po lakte. Tento model mi padol hned do oka, len mi trvalo kym som sa rozhodol pre graficke prevedenie, snad ta zelena bude dobra
jankoxxx Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 prave nejake pozeram, ale zatial som nenasiel nic co by ma zaujalo. chcem nejaky kovovy pripadne silikon/kaucuk - nieco comu nerobi zle voda. potapat sa s nimi sice asi casto nebudem ale na rybach si clovek pracky namoci kazdu chvilu az po lakte. Tento model mi padol hned do oka, len mi trvalo kym som sa rozhodol pre graficke prevedenie, snad ta zelena bude dobra zdravim kolegu rybara. tieto amphibie budu aj mna sprevadzat pravidelne na rybacke ak sa ti nebude pacit graficke prevedenie tak ich jednoducho mozes skusit predat tu na fore a objednat druhe odporucam kaucuk. ja som na nich vyskusal uz nato strap, plateny nato strap, kozu ale nic nejako nesedelo.... skusim asi aj ja ten kaucuk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se