Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Kvalitní titan ? Jak vypadá nekvalitní ? Že je některá slitina měkčí, některá tvrdší, ještě neznamená, že je kvalitní nebo ne. Mění se vlastnosti.

já se divím, že na to vůbec reaguješ

- tohle je opravdu velmi zvláštní vlákno :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Konečné rozřešení celé záležitosti tedy bude znít jak?? Vyríbí Fortis své titanové hodinky z kvalitního titanu? Otázka do pranice:) podle ceny ano...

Podla ceny by tomu tak malo byt, ved rozdiel medzi Citizenom v oceli a v titane z povrchovou upravou TI.C.C. (napr. ASxxx) nie je taky velky ako u Fortisa ocel vs. titan. (napr. B-42). Len aku povchovku dava Fortis som sa nikde nedocital. Skor by mohli povedat majitelia titanovych Fortisov ake je opotrebenie beznym nosenim.

• po měsíci...
Odesláno

Ale dejte pokoj, ono se říká co všechno by se automatům dělat nemělo...

S B-42 chrono jsem se potápěl, kopal, sekal, lezl po skalách a horách, odstřílel spousty nábojů z různých zbraní, prošel africkou pouští a savanou, i indonéskou džunglí. Prostě s nima dělám všechno (nemám kolo, takže kromě jízdy na kole. Ale na motorce s nima jezdím) a hotovo. Když byly u p. Městky na seřízení, výslovně jsem žádal ať je prohlídne a zkontroluje, že je nešetřím, a případně vymění co je třeba. Nevyměnil nic, mám přijít za pár let...

Hodinky nevypadají vůbec nijak "ojetě", prostě pár mikroškrábanců, nic víc (v kanclu by se určitě odřela spona o stůl víc než mně :D ) a největší nebezpečí jsou pro ně futra doma v bytě...

post-3414-127474336396.jpg

Přidávám se, nejhorší jsou fakt futra v domě.

Ty jsem chytil se všema hodinkama. Jsem asi nějakej širokej :)

Odesláno

S těma futrama souhlasím, zdaleka nejhorší. Já měl ale s Fortiskama jinej problém, se kterým jsem se nikde jinde nesetkal. Měl jsem v letech 2003-2009 Spacematic Chrono a během těch let mi úplně vyšisovaly ty sytě oranžový ručičky. Každá navíc jinak, takže to bylo docela vidět.

Odesláno

S těma futrama souhlasím, zdaleka nejhorší. Já měl ale s Fortiskama jinej problém, se kterým jsem se nikde jinde nesetkal. Měl jsem v letech 2003-2009 Spacematic Chrono a během těch let mi úplně vyšisovaly ty sytě oranžový ručičky. Každá navíc jinak, takže to bylo docela vidět.

Jo to už se řešilo na watchuseek. Oranžový ručičky vyšisujou, když s nima moc často chodíš na slunce. Ale zase se nechaj snadno vyměnit.

Odesláno

Já nevím, nikde jsem nečetl, že ty Fortisky jsou určený jen na noc či zataženou oblohu. Rozhodně na slunci nebyly nijak extrémně (o to víc mě ten jev překvapil). Docela by mě zajímalo, zda modely prodávaný v současnosti se s tím již nějak popasovaly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...