limp2 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Pred cca 1 rokom bezala na Slovensku bilboardova kampan na Tag Heuer . Velmi sa mi pacili zobrazene TH, ale kedze som nemal este potrebu a ? na kupu, moc som sa nezaujimal.Dnes si chcem kupit nejake reprezentativne TH alebo Omegy a z toho titulu patram po tych z biboardu. Urcite to boli " calibre rs " ale blizsie oznacenie som si nezapamatal. Este sa mi zda ze mali cierny cifernik. Prosim o pomoc. Dakujem
XXXfazerXXX Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 TAG HEUER Grand Carrera Calibre 17 RS2 --------------------tag heuer carrera calibre 36
limp2 Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Ja mám ale dojem , ze tam bol asi len jeden polkruhovy , relativne velky ukazovatel chronografu. Bol umiestneny cca od pozicie 3 do pozicie 6.
Dóďa Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Pěkné a po těchto slinkám já.......Tag Heuer Grand Carrera Calibre 17
A@A Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Pokial si z Bratislavy tak skoc nar. do nakupneho centra Eurovea a predajne Wow na poschodi. Oficialny nazov je Racio Export Import (www.racio.com) jedna sa o spolocnost, kt dovaza TH na Slovensko a zaroven je autorom bilboardov takze ti urcite poradia.
maranatha Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Sú naozaj pekné, videl som ich naživo, ale všimol si si aj cenu. Upraveno 1. června 2010 uživatelem maranatha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se