StanoBare Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 myslim ze je to normalny dotaz, ine moze byt na papieri, ine v reali. Aj ked uznavam ze dlhsia rezerva, ked je na papieri 44hod je nerealna... potom vyvstava otazka, ci Paneraie 312 skutocne vydrzia tych 72 hodin ahoj, prepac, ale neda mi to. Ked uz chces praskunut na to tolko penazi a ak to budu nakoniec automaty, urcite najdes investiciu aj na watchwinder a mas pokoj a neriesis hodinu hore, hodinu dole. Urcite si znacky, ktore si trochu "prilepsia" (vid batohy aj znackove - litraz uvadzana vs. realna), ale to by som si u Panerai a uz vobec u IWC polemizovat netrufol. Znalejsi mozno potvrdia.
volfda Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Návrhů je zde spousta. Co se týče IWC, za mě BP, nebo 7 days. Kdyby ses rozhodnul pro 7days, mám kon takt ze švajcu na prodejce s cenou 6300eur. Jsou super. Mám i slabost právě pro PAM 312. Z tohoto není radno vybírat. Proto moudro na konec, vyber si dle svého nejlepšího úsudku a dej si na to čas
zid Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) V tvém cenovém limitu máš tyto možnosti PAM 312Spring DriveHodiny s rezervou pod 60h a watchwinder nic dalšího asi moc nevymyslíš Upraveno 1. června 2010 uživatelem zid
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 V tvém cenovém limitu máš tyto možnosti PAM 312 Spring Drive Hodiny s rezervou pod 60h a watchwinder nic dalšího asi moc nevymyslíš ještě Eberhard, ale to není automat - možná bych ještě něco vymyslel ale nechce se mi
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Diky kluci, Necham si to este v hlave zrovnat, pockam si ci sa niektory vas v predajnej sekcii nezacnu zbavovat IWC alebo PAM Teraz mam rezervu natahu 42 hodin, kedze chcem spravit skok o 100tisic hore nechcem len znacku, ale aj nejaky bonus a vybral som si rezervu chodu...
zid Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Diky kluci, Necham si to este v hlave zrovnat, pockam si ci sa niektory vas v predajnej sekcii nezacnu zbavovat IWC alebo PAM Teraz mam rezervu natahu 42 hodin, kedze chcem spravit skok o 100tisic hore nechcem len znacku, ale aj nejaky bonus a vybral som si rezervu chodu... Asi sem méně chápavej.. ale k čemu potřebuješ takovou rezervu? Pokud se ti opravdu líbi PAM312 popř IWC víc, než kterékoliv jiné hodinky, tak do nich di bez uvažování o něčem dalším, pokud ne, tak si pořidim watchwinder a nemusíš se omezovat. ještě Eberhard, ale to není automat - možná bych ještě něco vymyslel ale nechce se mi Zapomněl si na to, že to musí vypadat dobře k tričku na stodolní=musí to mít nějakej machrindex, což tyhle nemaj Upraveno 1. června 2010 uživatelem zid
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Zapomněl si na to, že to musí vypadat dobře k tričku na stodolní=musí to mít nějakej machrindex, což tyhle nemaj 100dolni som myslel ako odlahcenie temy. Ak by som sa k tomu mal postavit vazne chcem kvoli sebe, si v podstate nic nedoprajem, tak aspon toho. A co som v poslednej dobe videl v praci ma provokuje....Holt ludia v Ostrave su specificki, strasne rad by som videl co vsetko maju poschovavane. Upraveno 1. června 2010 uživatelem koveras
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Zapomněl si na to, že to musí vypadat dobře k tričku na stodolní=musí to mít nějakej machrindex, což tyhle nemaj jo bude to těžké hledání - seiko nemá MI, panerai nemá MI a Breitling to ještě neumí - psal jsem Casio to se dělá s démanty už od 3000 usd a běží to furt
zid Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Jěště mě napadlo.. co nějaký Vertu? Nejen, že to ukazuje čas, ale jako bonus si s tím zavoláš, smskuješ a spočítáš finance na kalkulačce. Jen s tou rezervou to nebude moc stabilní, občas den, občas dva.. nikdy nevíš A má to MACHRINDEX a to velkej! Upraveno 1. června 2010 uživatelem zid
koveras Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Z Vertu odpadavaju kamienky...a zapastim ho nenabijem (teda aspon o tom neviem). A este ho niekde zabudnem a mam po MI. A s vodotesnostou to tiez nebude svetle...
Návštěvník admira Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 JAEGER-LECOULTRE CALIBRE: 751, reserva 65 hodin (ODKAZ), na rychlo vyhledano za $6900,- tudiz nejsem si jist, jestli se daji sehnat za lepsi penize.
Traveller Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Co tyhle JLC s 8 denní rezervou? Jinak Eberhard 8 days nebo Traversetolo v různých kombinacích?
Návštěvník TRX2010 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Já osobně ti radím aby sis koupil hodinky za 130tis kč až budeš mít vlastní názor a budeš vědět co se ti líbí. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se