Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim. Jen bych se chtel zeptat jestli mate nekdo zkusenost s timhle serverem. Pripadne jak jste poridili. Hodlam tam koupit 2254.50.00 Omega Seamaster 300M Gents Men Watch, coz je starsi model ktery uz se nevyrabi a maji ho tam za 1750 babek, coz se mi zda velmi dobra cena za novy kus, Dik Martin.

Odesláno

Stranky se tvari v pohode, stranky jedou z USA a udaje o registraci na ne sedi. Bohuzel na ne google nasel spinu, proste kradou a prdi na tebe.

Ja si overuji, kde a na koho vubec web je http://cqcounter.com/whois/ , kolikrat zistis ze velka cinska firma ma stranky na hostingu v USA za 5USD mesicne, ti co fakt existujou nebo se vic snazi je maj v cine a na sebe. Potom davam na google hledat nazev stranky + scam nebo fraud. Krom ebay je to nutnost snad vsude jinak te okradou a to doslova, staci kouknout na alibaba.com, je to web kde cinske firmy a podvodnici prezentuji svoje zbozi. Na alibabe urcite nikdo tvoje hodinky neprodava, max. ti streli fake a nebo ti neposle vubec nic, penize nevrati v zadnem pripade.

PS: priste napis odkaz poradne, ja sel po jewelswarehouse.com

Odesláno

Stranky se tvari v pohode, stranky jedou z USA a udaje o registraci na ne sedi. Bohuzel na ne google nasel spinu, proste kradou a prdi na tebe.

Ja si overuji, kde a na koho vubec web je http://cqcounter.com/whois/ , kolikrat zistis ze velka cinska firma ma stranky na hostingu v USA za 5USD mesicne, ti co fakt existujou nebo se vic snazi je maj v cine a na sebe. Potom davam na google hledat nazev stranky + scam nebo fraud. Krom ebay je to nutnost snad vsude jinak te okradou a to doslova, staci kouknout na alibaba.com, je to web kde cinske firmy a podvodnici prezentuji svoje zbozi. Na alibabe urcite nikdo tvoje hodinky neprodava, max. ti streli fake a nebo ti neposle vubec nic, penize nevrati v zadnem pripade.

PS: priste napis odkaz poradne, ja sel po jewelswarehouse.com

Diky chlape za pomoc, mas to dobre osefovany.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...