Přejít na obsah

Omega Speedmaster "Snoopy Award"

moratiHC

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Návštěvník Snow

to Jarett - chápu, "Svět podle Snoopyho" Ti schází. Sice jsem proklamoval, že jsem už s hodinkami skončil, ale jedny slušný člověk mít musí. Co by milovník modrých číselníků jsem se už před delší dobou rozhodl pro Omegy Speedmastery l.e. Gemini IV. First Space Walk.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Jarett - chápu, "Svět podle Snoopyho" Ti schází. Sice jsem proklamoval, že jsem už s hodinkami skončil, ale jedny slušný člověk mít musí. Co by milovník modrých číselníků jsem se už před delší dobou rozhodl pro Omegy Speedmastery l.e. Gemini IV. First Space Walk.

Zde jedny na prodej ... cena je dobrá !!

Odkaz ke komentáři

tuto verziu vidim prvy krat a musim uznat ze modra im slusi. som rad ze si na hodinky nezanevrel :)

Odkaz ke komentáři

Jarette, všiml jsem si, že jsi odborník na Omegy. Omega Speedmaster "Eyes to the Stars" vyrobeno 5441 kusů, stojí zhruba okolo 90000Kč. Gemini IV, vyrobeno 2005 kusů a dají se sehnat za daleko lepší peníze což je u Snoopyho téměř nemožné, také je sleduji. Čím to ?

Podle mě je to tím, že Gemini je "pouze" model k misi, kdežto Snoopy model je včetně certifikátů s podpisy kosmonautů a vydán k mimořádnému výkonu Apola 13 ... více ZDE :)

Odkaz ke komentáři

Díky, zdá se, že bych si měl s nákupem pospíšit, před čtyřmi roky stály okolo padesáti tisíc. Trh je nevyspytatelný, snadno by se mohlo stát, že by za další čtyři mohly stát stopade :(.

Kupuješ Gemini IV ?

Uvidím ... Snoopy nebo Gemini či nějakou jinou limitku ...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jarette, mají obrázek na dýnku ? Pokud ano, můžeš ho zveřejnit ? Díky moc.

Ne nemají ... kusy z Missions série z roku 1997 mají klasické dýnko s nápisem "THE FIRST WATCH WORN ON THE MOON", modely z Missions boxu mají ještě číslování 1/40 - 40/40. Toto je kus ze série 150 limited. Hodinky jsou někde na cestě, takže reálné foto přidám jak dorazí do chlubícího se vlákna :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...