moratiHC Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Nevíte náhodou původní cenu těchto hodinek?Nějaký čas po nich pasu a cena je čím dál vyšší:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Taky je sleduji ... počítej kolem 90ti tis. ale i tak do nich dříve nebo později půjdu, jen hledám nejlepší stav ... abych si lépe mohl užít "Svět podle Snoopyho" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 to Jarett - chápu, "Svět podle Snoopyho" Ti schází. Sice jsem proklamoval, že jsem už s hodinkami skončil, ale jedny slušný člověk mít musí. Co by milovník modrých číselníků jsem se už před delší dobou rozhodl pro Omegy Speedmastery l.e. Gemini IV. First Space Walk. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 to Jarett - chápu, "Svět podle Snoopyho" Ti schází. Sice jsem proklamoval, že jsem už s hodinkami skončil, ale jedny slušný člověk mít musí. Co by milovník modrých číselníků jsem se už před delší dobou rozhodl pro Omegy Speedmastery l.e. Gemini IV. First Space Walk. Zde jedny na prodej ... cena je dobrá !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 to Jarett - chápu, "Svět podle Snoopyho" Ti schází. Sice jsem proklamoval, že jsem už s hodinkami skončil, ale jedny slušný člověk mít musí. Co by milovník modrých číselníků jsem se už před delší dobou rozhodl pro Omegy Speedmastery l.e. Gemini IV. First Space Walk. tuto verziu vidim prvy krat a musim uznat ze modra im slusi. som rad ze si na hodinky nezanevrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Jarett - ta cena je zatim nejlepsi co jsem videl, jsou to pekny hodinky. Cca 2 roky zpet jsem je "musel mit" ale nedoslo k tomu a ted me to uz pustilo i kdyz kdo vi co bude za dalsi 2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Jarett - ta cena je zatim nejlepsi co jsem videl, jsou to pekny hodinky. Cca 2 roky zpet jsem je "musel mit" ale nedoslo k tomu a ted me to uz pustilo i kdyz kdo vi co bude za dalsi 2 roky Joo joo, řeším je ... uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Zde jedny na prodej ... cena je dobrá !! DÍKY . Cena je velice solidní, stav také, ale ze Španělska zásadně hodinky neberu, ze Španělů, Italů a Francouzů mám strach. Budu hledat dál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Jarette, všiml jsem si, že jsi odborník na Omegy. Omega Speedmaster "Eyes to the Stars" vyrobeno 5441 kusů, stojí zhruba okolo 90000Kč. Gemini IV, vyrobeno 2005 kusů a dají se sehnat za daleko lepší peníze což je u Snoopyho téměř nemožné, také je sleduji. Čím to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Jarette, všiml jsem si, že jsi odborník na Omegy. Omega Speedmaster "Eyes to the Stars" vyrobeno 5441 kusů, stojí zhruba okolo 90000Kč. Gemini IV, vyrobeno 2005 kusů a dají se sehnat za daleko lepší peníze což je u Snoopyho téměř nemožné, také je sleduji. Čím to ? Podle mě je to tím, že Gemini je "pouze" model k misi, kdežto Snoopy model je včetně certifikátů s podpisy kosmonautů a vydán k mimořádnému výkonu Apola 13 ... více ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Díky, zdá se, že bych si měl s nákupem pospíšit, před čtyřmi roky stály okolo padesáti tisíc. Trh je nevyspytatelný, snadno by se mohlo stát, že by za další čtyři mohly stát stopade .Kupuješ Gemini IV ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Díky, zdá se, že bych si měl s nákupem pospíšit, před čtyřmi roky stály okolo padesáti tisíc. Trh je nevyspytatelný, snadno by se mohlo stát, že by za další čtyři mohly stát stopade . Kupuješ Gemini IV ? Uvidím ... Snoopy nebo Gemini či nějakou jinou limitku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 .... již brzy OMEGA Speedmaster Professional Skylab III ref.3597.23, limitovaná edice 150ks + 40ks v Mission boxu z roku 1997 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Velka parada, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Jarette, mají obrázek na dýnku ? Pokud ano, můžeš ho zveřejnit ? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Jarette, mají obrázek na dýnku ? Pokud ano, můžeš ho zveřejnit ? Díky moc. Ne nemají ... kusy z Missions série z roku 1997 mají klasické dýnko s nápisem "THE FIRST WATCH WORN ON THE MOON", modely z Missions boxu mají ještě číslování 1/40 - 40/40. Toto je kus ze série 150 limited. Hodinky jsou někde na cestě, takže reálné foto přidám jak dorazí do chlubícího se vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se