Přejít na obsah

Poraďte mi s h. CERTINA, prosím ...

MiSyk

Doporučené příspěvky

A co Certina DS First??? Na ty mám v automatu políčeno já (ale bohužel jen políčeno...), jsou to automaty, vodotěsnost tuším kolem 200 m, ale nejsem si stoprocentně jistej. K vidění jsou na www.hibernia.cz, ale mají u nich nějaký divný piktogramy...

DS First jsou vcelku kvalitní hodinky za rozumnou cenu a jsou jak v automatu, tak i quartzu.

Piktogramy na tebou zmiňovaných stránkách jsou vážně špatně.

Například model Certina DS 3 (automat) je deklarovaný do 1.000m, ale piktogram má rovněž jen do 50m.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
Ahoj,chtěl bych vás upozornit na jeden fakt. Před sedmy lety jsem si koupil jako dárek k narozeninám hodinky Certina cascadeur DS za 21000,- kč! Normálně bych si tak drahé hodinky nekoupil,ale myslel jsem,že by mohli za ty peníze dlouho sloužit. Vždy asi po dvou letech jsem vyměnil baterku v odborném servisu a nechal je přetěsnit. Nedávno se mi ale normálně zamlžilo sklíčko a tak jsem je poslal do servisu. Odtud mi volali,že hodinky jsou utopené a oprava by stála asi 10000,-!!! Chtěl bych podotknout,že hodinky jsou,teda byli vodotěsné do 200m. Takže si spočítejte investici do hodinek za sedm let.Dobrý,ne?? Proto už nechci značku Certina ani vidět,hodně mě tato značka zklamala. Akorát se blíží čas mých narozenin,tak nevím,do jakých hodinek půjdu.....

100% servis, stalo se mi úplně to samé, oprava mě stála 3.500,-, takže jsem do toho šel, za 10.000,- bych jim je tam asi nechal ať si je přibijí na zeď.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,chtěl bych vás upozornit na jeden fakt. Před sedmy lety jsem si koupil jako dárek k narozeninám hodinky Certina cascadeur DS za 21000,- kč! Normálně bych si tak drahé hodinky nekoupil,ale myslel jsem,že by mohli za ty peníze dlouho sloužit. Vždy asi po dvou letech jsem vyměnil baterku v odborném servisu a nechal je přetěsnit. Nedávno se mi ale normálně zamlžilo sklíčko a tak jsem je poslal do servisu. Odtud mi volali,že hodinky jsou utopené a oprava by stála asi 10000,-!!! Chtěl bych podotknout,že hodinky jsou,teda byli vodotěsné do 200m. Takže si spočítejte investici do hodinek za sedm let.Dobrý,ne?? Proto už nechci značku Certina ani vidět,hodně mě tato značka zklamala. Akorát se blíží čas mých narozenin,tak nevím,do jakých hodinek půjdu.....

100% servis, stalo se mi úplně to samé, oprava mě stála 3.500,-, takže jsem do toho šel, za 10.000,- bych jim je tam asi nechal ať si je přibijí na zeď.

Jelikož "kaskadéry" šly docela dost dolů a dají se pořídit za cca. 10.000 Kč, tak bych jim je tam nechal taky a koupil si radši nové.

Odkaz ke komentáři

... taky se přimlouvám za značku CERTINA. S několika mám zkušenosti a nedám na ně dopustit. Samozřejmě v relaci s cenou a očekáváním a tak... :) Trochu mi na téhle značce vadí jejich modelová "evoluce" od HODINEK k "módním" HODINKÁM, ale asi jsem zaujatý. (např. DS Pilot zřejmě přestali letos vyrábět, ale naproti tomu rozšířili svoji kolekci o další quartzové "módní" hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...