pevo Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Zdravím všechny.Jsem spokojeným vlastníkem hodinek Pulsar, což je snad součástí Seiko, v r 98 jsem je koupil za 10k, titanové pouzdro, uvnitř quartz. Kromě výměny baterek jsem na ně 12 let nešáhnul, téměř denní nošení s krátkými přestávkami. Bohužel jsem s nima silně rubnul o kamennou zeď - blbec- a silně, fakt děsně, jsem dorubal sklo. Kromě toho, že to je hnusný, ztratily vodotěsnost a mlží se sklo i ve sprše. Volall jsem na servis v Praze - Počernicích, kde mi sdělili cenu za výměnu skla, vyčištění a přetěsnění hodinek na skoro 5000! To se mi zdá dost přitažený za vlasy. Má to cenu, případně víte někdo, kde to pořídit levněji?Díky všem zkušeným za radu.Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 Vyzkouším, moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejny Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 Co koupit nove http://jewelry.shop.ebay.com/Wristwatches-/31387/i.html?LH_BIN=1&Gender=Men%2527s&LH_ItemCondition=1&_trkparms=65%253A15%257C66%253A4%257C39%253A1&_nkw=pulsar&_catref=1&_dmpt=Wristwatches&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=1 , protoze pulsar neni drahe.Zalezi na tom kolik by stala oprava a jak na tom jsou vzhledove. PS: 5000kc je totalni zlodejna :-))), za ty penize se daj sehnat jedny z nejdrazsich pulsaru, ceny u nas jsou totiz celkove jinde nez u sedych obchodniku ve svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Mam uplne stejnou zkusenost,s tim rozdilem,ze na svych Pulsarech jsem potreboval vymenit sklicko a kovovy tah...Sklicko je diky dennimu noseni(cca 5let co hodinky mam)uz znatelne poskrabane a na tahu mi rupla spona...Celkove toho maj hodinky dost za sebou,ale cekal jsem,ze mi autorizovany servis v Pocernicich vytrhne trn z paty....Prdlajs..Sklicko ani tah neni k dispozici ani k sehnani...A i kdyby to pry meli na sklade,tak by oprava stala okolo 4 tis!!!Hodinky nejsou nic extra,ale byly to moje prvni "lepsi" hodinky a celkove k nim mam citovy vztah...Takze mi nezbylo nez zamacknout slzu,polozit je do supliku a zacit vyhlizet nove....Smutny konec EDIT:Pravopisna hrubajzna Upraveno 27. července 2010 uživatelem Donut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se