Peter2 Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 pozeram na nete uz dlhsiu dobu po kozmonautskych fortiskach a dnes som narazil na tieto. Nezdaju sa vam tie cisla velke, alebo sa mi to len zda ? Můj odkaz
Peter2 Odesláno 19. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2010 uz som tu cital ze niekto dal upravit cifernik, len tieto odhryznute cisla im nepristanu.
Návštěvník YPO Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 nevím co řešíte - je to normální model, který se vyrábí - stačí si najet na stránky fortisu, ale ono je jednodušší se zeptat - každopádně na těch z prvního příspěvku není nic "co by se nedalo rozleštit"
Peter2 Odesláno 19. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2010 to ano, ale potom to je marinemaster a nie cosmonauts chrono.
Návštěvník YPO Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 V 19. 6. 2010 v 16:22, 'Peter2' napsal: to ano, ale potom to je marinemaster a nie cosmonauts chrono. v tom případě to napiš tomu ichtylovi co psal ten inzerát - já to fakt nepsal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se