hirsch Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Rodinka se nám utěšeně rozrůstá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Gratuluji konečně bílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Gratuluji konečně bílá Však jsem to taky slíbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fragopolis Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Rodinka se nám utěšeně rozrůstá blahozelam. vidim, ze mas rovnaky cas a datum na oboch hodinkach. ja viem, ze hodinky su na to, aby sa nosili ... ale neviete niekto co je pre zivotnost strojceka najlepsie? - mat ho ulozeny a ani s nim nehnut, aby sa nerozbehol automat, alebo obcas ich potriast, alebo ich drziat stale v *****? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 blahozelam. vidim, ze mas rovnaky cas a datum na oboch hodinkach. ja viem, ze hodinky su na to, aby sa nosili ... ale neviete niekto co je pre zivotnost strojceka najlepsie? - mat ho ulozeny a ani s nim nehnut, aby sa nerozbehol automat, alebo obcas ich potriast, alebo ich drziat stale v *****? Podle mýho osobního názoru asi bude nejlepší - jako s autem nebo motorkou- nechat je občas proběhnout ať si "zasportujou" navíc je prima střídat hodinky podle příležitosti, podle nálady, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fragopolis Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 blahozelam. vidim, ze mas rovnaky cas a datum na oboch hodinkach. ja viem, ze hodinky su na to, aby sa nosili ... ale neviete niekto co je pre zivotnost strojceka najlepsie? - mat ho ulozeny a ani s nim nehnut, aby sa nerozbehol automat, alebo obcas ich potriast, alebo ich drziat stale v *****? neviem preco to vyhviezdikovalo, bolo tam "v_ch0du" ( v prevadzke) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Pánové, je to téměř OF, omlouvám se, ale raději se zeptám na jednu vlastnost strojku...je to tak, že když točím protisměru hod. ruček, tak by se mělo datum vrátit o jednotku zpět při každé druhé otočce? Děkuji, Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Pánové, je to téměř OF, omlouvám se, ale raději se zeptám na jednu vlastnost strojku...je to tak, že když točím protisměru hod. ruček, tak by se mělo datum vrátit o jednotku zpět při každé druhé otočce? Děkuji, Honza Byl zde zveřejněn náhled originální dokumentace k hodinkám, kde je kromě jiné uvedeno následující: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Pánové, je to téměř OF, omlouvám se, ale raději se zeptám na jednu vlastnost strojku...je to tak, že když točím protisměru hod. ruček, tak by se mělo datum vrátit o jednotku zpět při každé druhé otočce? Děkuji, Honza Ne, tak to neplatí. Jen při druhé otočce dozadu datum proklapne a pak posunem dopředu přehodíš o den dopředu. A pak už jen opět proklapneš couváním a znovu přehodíš dopředu. Zpětný pohyb data není, jen zrychlený dopředný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Díky! teď to již zkoušet nebudu, už se mně to mění na 20. Tamten dokument jsem přehlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Předmět: PRIM Letecké Automatic a jiné letecké náramkové hodinky Vzdušných sil AČR Komu: všichni Ve fóru Vojenské hodinky je ve vlákně o Leteckých náramkových hodinkách Vzdušných sil AČR publikováno několik zajímavých a dosud nezveřejněných informací vztahujících se k původním PRIM Letecké Automatic, nově repasovaným PRIM Letecké Automatic se strojkem Miyota a také k dalším hodinkám našeho současného letectva. Tak jsem si to stáhl do počítače. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Komu: Honza.manta Tak jsem si to stáhl do počítače. Díky Není opravdu zač. Bez tebe a všech ostatních, kteří přispívají do tohoto super vlákna, by ten článek nemohl nikdy vzniknout. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=386616&lan=0&style=2 Něco na doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 http://www.flightsim...6&lan=0&style=2 Něco na doplnění. Jo, výbornej odkaz, nejen na doplnění a taky na pobavení!!!! chvílema je to pěkná sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Nechtěl jsem to rozviřovat během prodeje, abych nějak nevlivnil cenu nebo prodej. Ale už je prodáno. Napřed pro osvěžení paměti - výňatek z článku na stránkách Eltonu o historii leteckých hodinek: V roce 1977 tak bylo vyrobeno celkem 3000ks, z toho 2500ks odebrala HTS. Přibližně 100ks se rozprodalo napřímo lidem, kteří o projektu věděli a zbylých cca 400ks se dostalo do prodeje prostřednictvím podniku Klenoty n.p. za cenu cca. 850,- Kč. Hodinky nesly ve spodní části číselníku znak vojenského letectva. Z toho jsem doteď žil v domnění, že těch 2500 kusů pro armádu bylo číslovaných a zbylých 500 číslo nemělo. No a teď se zde prodávaly hodinky s číslem 2507. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34581-prim-letecke/page__pid__527751#entry527751 A vypadá to autenticky. Tak kde je pravda s číslováním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Jak už jsem psal Honzovi přes SZ, tak na hodinkách jsem nic neměnil, tudíž je možné, že dýnko bylo poškozeno v minulosti a vyměněno hodinářem (jako se např. měnily ručky), nebo bylo původní, ale potom to je v rozporu s tím, co stálo v oficiálních textech. Doufám, že to nebude bráno, jako pokus o něčí napálení, vše bylo v inzerátu popsáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Jak už jsem psal Honzovi přes SZ, tak na hodinkách jsem nic neměnil, tudíž je možné, že dýnko bylo poškozeno v minulosti a vyměněno hodinářem (jako se např. měnily ručky), nebo bylo původní, ale potom to je v rozporu s tím, co stálo v oficiálních textech. Doufám, že to nebude bráno, jako pokus o něčí napálení, vše bylo v inzerátu popsáno... Vůbec si s tím nelam hlavu, čísla do 2800 jsou v pohodě, jediné na co je třeba si dát pozor je číslo 215, které si nechal v mnohakusové sérii vyprznit v PRC bastlič ing. kkt. Hněvsa z Parexa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Relativně nedávno tady někdo vkládal logo , které je na leteckých prim automatech. Už druhý den to vlákno hledám, ale neúspěšně, nemohl byste prosím někdo to logo vložit ještě jednou? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Relativně nedávno tady někdo vkládal logo , které je na leteckých prim automatech. Už druhý den to vlákno hledám, ale neúspěšně, nemohl byste prosím někdo to logo vložit ještě jednou? Díky myslíš tohle? ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Ne na ciferníku (ještě k tomu z parexa), bylo to tady jako černobílý obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se