Honza.manta Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Já měl kliku. Podařilo se mi sehnat 10 ks leteckých PSA s určením původu. Jedná se o hodinky z letecké základny v Náměšti nad Oslavou viz. "Zápis o prohlídce majetku navrženého k vyřazení", který je vidět pod hodinkami na obrázku. Velká gratulace a upřímná česká závist! Jinak kromě jedné oranžové vteřinovky je ještě na pravých úplně vespod zase pro změnu černý armovák bez indexů. To asi dávali obyč hodináři a ten měnil za to, co měl a nějaký originální vzhled asi nikdo neřešil, to jen my - chronomagoři. Kdyby byla týmová fotka i zezadu, tak bych se přidal k těm, co se rádi podívají. A kdyby mohl být ještě stejný zasedací pořádek, tak by to bylo úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Já měl kliku. Podařilo se mi sehnat 10 ks leteckých PSA s určením původu. Jedná se o hodinky z letecké základny v Náměšti nad Oslavou viz. "Zápis o prohlídce majetku navrženého k vyřazení", který je vidět pod hodinkami na obrázku. To se někdo má, gratuluji k úlovku. Zůstanou pospolu, nebo některé půjdou do světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 To se někdo má, gratuluji k úlovku. Zůstanou pospolu, nebo některé půjdou do světa? polovina je volných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Já měl kliku. Podařilo se mi sehnat 10 ks leteckých PSA s určením původu. Jedná se o hodinky z letecké základny v Náměšti nad Oslavou viz. "Zápis o prohlídce majetku navrženého k vyřazení", který je vidět pod hodinkami na obrázku. A to jsem si myslel, že jsem držel v ruce a fotil najednou já nejvíce (6kusů) Gratuluji!!!, ale už to bude asi pár let ten odkup, co? Dnes jde také odkup, ale jsou to spíše nemovitosti. Jelikož takovéto "drobnosti" se většinou přihazují do nějakého většího balíku. Já byl svědkem odprodeje asi 80kusů stopek a byly spolu s ešusy 300kusů a lopatkami 200kusů a ještě nějaké ptákovinky jako deky, příbory, atd. No řekněte co bych s tím dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Taky velká gratulace a moc hezký pohled to už je taková malá četa . Některé vypadají velice zachovale a některé mají asi na co vzpomínat. Určitě je to takhle lepší než znehodnocení ranou kladivem a jejich vyřazení, jak se to snad taky prý někde dělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Vlastně ne četa,ale u letadel je to roj pak peruť a nebo u postkomunistických zemí to byl pluk. Ale teď nevím přesně jak to je podle počtu letadel. Těch deset kousků by byl asi roj, roj accutronových leteckých automaťáků . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Accutron: velká gratulace a malá SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedny Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Dobrý den, zdravím všechny majitele leteckých hodinek Prim a mám jednu prosbu. Neví náhodou někdo, co znamená zkratka LS-FMV na dýnku hodinek které vlastním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedny Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 ještě foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Dobrý den, zdravím všechny majitele leteckých hodinek Prim a mám jednu prosbu. Neví náhodou někdo, co znamená zkratka LS-FMV na dýnku hodinek které vlastním? LETECKÁ SPRÁVA FEDERÁLNÍHO MINISTERSTVA VNITRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedny Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 tak to je rychlost :-). děkuji. LETECKÁ SPRÁVA FEDERÁLNÍHO MINISTERSTVA VNITRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Ahoj, moc hezký kousek . Jak tak koukám na to dýnko, tak má stejné proporce jako ta číslovaná. Ten krajní kruh má stejnou velikost.Byla by fotka ještě z druhé strany? Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem Petr Svetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedny Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 tak tady :-) Ahoj, moc hezký kousek . Jak tak koukám na to dýnko, tak má stejné proporce jako ta číslovaná. Ten krajní kruh má stejnou velikost. Byla by fotka ještě z druhé strany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Komu: bedny tak tady :-) Krásný kousek! Děkuji za fota. A teď ještě ten příběh o tom, odkud a jak se u tebe vzaly. Prosím, prosím. Vypadají totiž skutečně skvěle, jako právě vytažené ze šuplíku či snad dokonce z krabičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedny Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 bohužel příběh je nezajímavý. koupil jsem je před několika lety na aukru. mám ale na tenhle model hodinek vzpomínku z mládí. tendy takovéto hodinky nosil můj strýc, který tehdy pracoval jako pozemní pracovník letiště v praze ve kbelích. Komu: bedny Krásný kousek! Děkuji za fota. A teď ještě ten příběh o tom, odkud a jak se u tebe vzaly. Prosím, prosím. Vypadají totiž skutečně skvěle, jako právě vytažené ze šuplíku či snad dokonce z krabičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 bohužel příběh je nezajímavý. koupil jsem je před několika lety na aukru. Příběh možná je nezajímavý, ale výsledek stojí za to a zajímavý určitě je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Včera mi dorazily moje 2. letecké PRIM Automat po renovaci z Nového Města. Svoje 1. nechávám ze sběratelských důvodů v původním stavu, u těch 2. jsem nechal vyměnit pouzdro (dost opotřebovaný) za nerezový, zachovali mi tam i tu "původní" červenou vteřinovku, ale hlavně zírám na přesnost chodu po seřízení, za 24 hodin je odchylka + 2s! To jsem ani nečekal a fakt se mi to líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Sakra už mě svrbí ruka . Já teď nosím 2.1 po renovaci v Eltonu, ale tohle je jiný kafe. Jak začaly ty práce na zahradě tak hodinky raději na víkend odložím a automaty se za den zastaví-škoda že nemají delší rezervu chodu. To abych pokoukl po watchwinderu nebo raději nekoukal tak často sem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Včera mi dorazily moje 2. letecké PRIM Automat po renovaci z Nového Města. Svoje 1. nechávám ze sběratelských důvodů v původním stavu, u těch 2. jsem nechal vyměnit pouzdro (dost opotřebovaný) za nerezový, zachovali mi tam i tu "původní" červenou vteřinovku, ale hlavně zírám na přesnost chodu po seřízení, za 24 hodin je odchylka + 2s! To jsem ani nečekal a fakt se mi to líbí! Tak to velká gratuluce, jsou naprosto super. Můžeš prosímtě napsat, co zůstalo původní a co je nové? Luneta mi přijde původní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 U těchto hodinek byla před renovací rezerva chodu 33 hod, po renovaci jsem to zatím neměřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se