Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

Já měl kliku. Podařilo se mi sehnat 10 ks leteckých PSA s určením původu. Jedná se o hodinky z letecké základny v Náměšti nad Oslavou viz. "Zápis o prohlídce majetku navrženého k vyřazení", který je vidět pod hodinkami na obrázku.

Velká gratulace a upřímná česká závist! :clap:

Jinak kromě jedné oranžové vteřinovky je ještě na pravých úplně vespod zase pro změnu černý armovák bez indexů. To asi dávali obyč hodináři a ten měnil za to, co měl a nějaký originální vzhled asi nikdo neřešil, to jen my - chronomagoři. Kdyby byla týmová fotka i zezadu, tak bych se přidal k těm, co se rádi podívají. A kdyby mohl být ještě stejný zasedací pořádek, tak by to bylo úžasné. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl kliku. Podařilo se mi sehnat 10 ks leteckých PSA s určením původu. Jedná se o hodinky z letecké základny v Náměšti nad Oslavou viz. "Zápis o prohlídce majetku navrženého k vyřazení", který je vidět pod hodinkami na obrázku.

To se někdo má, gratuluji k úlovku. Zůstanou pospolu, nebo některé půjdou do světa?

Odkaz ke komentáři

A to jsem si myslel, že jsem držel v ruce a fotil najednou já nejvíce (6kusů) :crying_anim:

Gratuluji!!!, ale už to bude asi pár let ten odkup, co? Dnes jde také odkup, ale jsou to spíše nemovitosti. Jelikož takovéto "drobnosti" se většinou přihazují do nějakého většího balíku. Já byl svědkem odprodeje asi 80kusů stopek a byly spolu s ešusy 300kusů a lopatkami 200kusů a ještě nějaké ptákovinky jako deky, příbory, atd. No řekněte co bych s tím dělal :crying_anim: :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Komu: bedny

tak tady :-)

Krásný kousek! Děkuji za fota. :thumbsup_anim:

A teď ještě ten příběh o tom, odkud a jak se u tebe vzaly. Prosím, prosím. Vypadají totiž skutečně skvěle, jako právě vytažené ze šuplíku či snad dokonce z krabičky?

Odkaz ke komentáři

bohužel příběh je nezajímavý. koupil jsem je před několika lety na aukru. mám ale na tenhle model hodinek vzpomínku z mládí. tendy takovéto hodinky nosil můj strýc, který tehdy pracoval jako pozemní pracovník letiště v praze ve kbelích.

Komu: bedny

Krásný kousek! Děkuji za fota. :thumbsup_anim:

A teď ještě ten příběh o tom, odkud a jak se u tebe vzaly. Prosím, prosím. Vypadají totiž skutečně skvěle, jako právě vytažené ze šuplíku či snad dokonce z krabičky?

Odkaz ke komentáři

Včera mi dorazily moje 2. letecké PRIM Automat po renovaci z Nového Města. Svoje 1. nechávám ze sběratelských důvodů v původním stavu, u těch 2. jsem nechal vyměnit pouzdro (dost opotřebovaný) za nerezový, zachovali mi tam i tu "původní" červenou vteřinovku, ale hlavně zírám na přesnost chodu po seřízení, za 24 hodin je odchylka + 2s! To jsem ani nečekal a fakt se mi to líbí! Posted Image

post-13018-084334300 1302126217.jpg

Odkaz ke komentáři

Sakra už mě svrbí ruka :). Já teď nosím 2.1 po renovaci v Eltonu, ale tohle je jiný kafe.

Jak začaly ty práce na zahradě tak hodinky raději na víkend odložím a automaty se za den zastaví-škoda že nemají delší rezervu chodu. To abych pokoukl po watchwinderu nebo raději nekoukal tak často sem :D .

Odkaz ke komentáři

Včera mi dorazily moje 2. letecké PRIM Automat po renovaci z Nového Města. Svoje 1. nechávám ze sběratelských důvodů v původním stavu, u těch 2. jsem nechal vyměnit pouzdro (dost opotřebovaný) za nerezový, zachovali mi tam i tu "původní" červenou vteřinovku, ale hlavně zírám na přesnost chodu po seřízení, za 24 hodin je odchylka + 2s! To jsem ani nečekal a fakt se mi to líbí! Posted Image

post-13018-084334300 1302126217.jpg

Tak to velká gratuluce, jsou naprosto super. Můžeš prosímtě napsat, co zůstalo původní a co je nové? Luneta mi přijde původní...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...