Honza.manta Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Každopádně ty dva mnou postované kousky už dělají radost pár let - ty jsou ještě z éry, kdy se to nevyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Byl jsem dotázán na nefunkčnost odkazu na článek o historii leteckých primek. Tak tady je jeho opis z mého kompu. Historie původních pilotních hodinek Československého letectva.doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) diky ty co šly do prodeje měly jaké dýnko? Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Poprosím o názor odborníků, je to origo korunka na těchto leteckých? http://aukro.cz/show_item.php?item=4141138470, dík za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Letecké nečíslované dýnko: Čisté bez jakéhokoli popisu, ale tvarově shodné s číslovaným - takže ne stejně jako je na PS2 automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Poprosím o názor odborníků, je to origo korunka na těchto leteckých? http://aukro.cz/show_item.php?item=4141138470, dík za názorMně se to nezobrazuje - hoď sem foto prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Já ho sem nemůžu dostat, je to na Aukru pod názvem "Prim letecké 100% original top stav", číslo aukce 4141138470.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Možná jsem i blbě zkopíroval odkaz, zkus tohle http://aukro.cz/prim-letecke-automatic-100-original-top-stav-i4141138470.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Mám to jen v telefonu a ta fotka zezadu zrovna stojí za houby, ale zdá se mi správná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Mám to jen v telefonu a ta fotka zezadu zrovna stojí za houby, ale zdá se mi správná.Nebyl jsem si jist, takže dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Dneska jsem narazil na zajímavý článek ohledně reedice leteckých longin, nevím kam to zařadit,třeba to bude zajímat více lidí... http://www.novinky.cz/muzi/333240-legendarni-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-se-dockaly-reedice.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Dneska jsem narazil na zajímavý článek ohledně reedice leteckých longin, nevím kam to zařadit,třeba to bude zajímat více lidí... http://www.novinky.cz/muzi/333240-legendarni-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-se-dockaly-reedice.htmluž se o nich nějakou dobu diskutuje zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71190-longines-heritage-1935/?hl=precista&do=findComment&comment=1130905 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Dík za upozornění, nevěděl jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 jj, tady na fóru se najde o hodinkách fakt SKORO všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ahoj, mám dotaz jelikož v nich nejsem úplně zběhlej. Nedávno se ke mně dostali tyhle letecké. I když si nemyslím, že by díly nebyly originál, přesto si myslím, že jde o skládačku z dřívější doby. Poprosil bych místní znlace aby mi vyvrátili, případně potvrdili moje doměnky. Důvody proč si myslím, že je to dřívější skládačka jsou vlastně dva. Jeden je úplně jasný, jiné dýnko, pravděpodobně z Prim Sport Automat. Druhý je ten, že si myslím, že do leteckých patří pouze strojek 96 0 a ne 96 1000 jaký je v těchto. V tom bych ale potřeboval poradit, skutečně se mohl v leteckých objevit 96 1000? Jěště mne matou čísla ve stejné barvě jako indexy na armováku, u číslovaných leteckých mají jinou barvu. Navíc je tu vybledlá oranžová vteřinovka, neměla by být bílá? Jinak pouzdro je snad ok. Zbavovat se jich nebudu ale byl bych rád, kdyby na to někdo z odborníků kouknul. Jo, a kdyby měl náhodou někdo nečíslované dýnko navíc, vůbec bych se nezlobil. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Podle mě je armovák co tam patří.Strojek se dával 96 0 .Ručky s šipkou tam patří,jen se mi zdá zelená trošku světlá (na origu je tmavší),ale může to být fotkou.Vteřinovka má být bílá.Ciferník je origo.Víčko asi u ,,civilní,, verze bylo bez popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Já jsem v nich ještě strojek 96 1000 nepotkal, ale to nic neznamená. Ručky si myslím, že správné a cifr a armovák taky. Nelámal bych nad nimi hůl - kdyby měly origo dýnko, tak nikoho nenapadne pochybovat. Vteřinovka - mohla být měněná, nebo jen zažloutla - kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Diky kluci. Lamat hul urcite nebudu. S tim strojkem jsem mel teda spravne tuseni, ale vzhledem k cene me to vubec nemrzi. Treba casem sezenu dynko i nejakou tu 96 0. Diky za pomoc... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Kolega si zde z chronomagu poridil jeden kousek po renovaci, a ja jsem vytahnul ze supliku sve v puvodnim stavu. Tak sedime a koukame na dynka - 001904 a 001905 Milá náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Hezká náhodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se