navi Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Tak dlouho jsem po nich pošilhával, až je přestali vyrábět Naštěstí je tu kubson a tak vyrobili i Icklerů ještě jeden kousek pro zoufalce z Čech.Takže velký dík kubsonovi.A proč zrovna Outdoory? Mám totiž malý obvod zpěstí a tato velikost mi při práci nepřekáží, safír, WR200m a ETA 7750!Chodí +40s za týden!!!!! Foto jen v rychlosti.
Diamondking Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 To jsi ty ten ZÁKAZNÍK ? Gratuluji, mooooc hezké
Peter2 Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Neviem prist na chut tejto znacke, ale toto je pekny kusok, gratulujem.
tiboon Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 gratulace, jsou zajímavé, celkový dojem trochu vintage
Emil Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Tak dlouho jsem po nich pošilhával, až je přestali vyrábět Naštěstí je tu kubson a tak vyrobili i Icklerů ještě jeden kousek pro zoufalce z Čech. Takže velký dík kubsonovi. A proč zrovna Outdoory? Mám totiž malý obvod zpěstí a tato velikost mi při práci nepřekáží, safír, WR200m a ETA 7750! Chodí +40s za týden!!!!! Foto jen v rychlosti. Hodinky jsou super. Jsem rád, že se konečně někdo přiznal, že má tenkou ruku a že se mu, nyní populární, budíky pletou při práci. Jsem zvědav, jak se srovnáš s jejich výškou (tloušťkou). PS: taky mám tenkou ruku
spiderer Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Zajimavy, nikdy jsem je nikde nevidel a az na umisteni loga mi prijdou moc hezky.. nechapu proc uz to logo nemohli dat pred datum aby nebylo takhle hloupe vyoseny..
Helex Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 S tim logem musim souhlasit, ale moc se mi líbí. Trošku na mě působí jako německy a z osumdesátek, myšleno v dobrym. A červený ručky, to je moje Zajímalo by mně, kam by je hodil koženej řemen....konec xxl budíků, hurá!
navi Odesláno 5. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Hodinky jsou super. Jsem rád, že se konečně někdo přiznal, že má tenkou ruku a že se mu, nyní populární, budíky pletou při práci. Jsem zvědav, jak se srovnáš s jejich výškou (tloušťkou). PS: taky mám tenkou ruku No vzledem k tomu, že safír je plochý, tak se nosí perfekt. A k velikosti - módní tredndy mne míjí obloukem, takže mám max veliost 44mm a to Steinharty s Unitasem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se