petr n. Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Jaké je u těch sjezdovek pouzdro, myslíte, že by se dalo použít to na obrázku? Nebo se dá sehnat i z obyčejnějších primek bez hvězdiček na ciferníku? Je tam opravdu kalibr 68?
Luk Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Tohle není ono, dá se sehnat z jiných hodinek a je tam 68.
petr n. Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Aha, vypadalo to podobně, ale myslel jsem si že to není ono. Díky Luku za odpověď!
Panda Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Možná pár hloupých otázek, ale jako zdejší nováček mám na takové asi právo: - Kam se obrátit ohledně opravy Primek po nějakých 30 letech (sklíčko, vyčištění, seřízení, řemen)? - Pokud mě pošlete za hodinářem (což by asi bylo logické), můžete zároveň nějakého doporučit v Ostravě? (Jde mi o zasvěcený názor, nikoli reklamu). - Pokud mě pošlete přímo do Eltonu (což by asi taky nebylo tak úplně od věci), dají se alespoň řádově odhadnout náklady a doba provedení? - Je kombinace ocelového pouzdra, zlatých ručiček a indexů a bílého ciferníku pitomost? Uvažuji alternativně o záměně původního zlatého (mosazného?) pouzdra za ocelové (nemám rád "zlaté" hodinky) a nevím, jak by to vypadalo... Předem díky za odpovědi.
old black Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Dovolil bych si doporučit funkci "hledat". Zjistíš, že vše tu už bylo, mnohdy několikrát: - hodináři v Ostravě se tu probírali, dokonce v samostatném vláknu, doporučení najdeš - Prim má předpoklady, ale vyšší ceny a dlouhé lhůty - pitomost to není, kombinace je to běžná P.S. Hledat
popshop2007 Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 (upraveno) PRIM napsal: Vypadá to na strojek nulté série. Detaily zjistím od chytřejších. Urcite to nie je Vasa nevedomost, iba omyl. Nie je to cal. 68 ale cal. 50. Tychto exemplarov "nultej serie" sa vyprodukovalo niekolko milionov :-) Upraveno 2. června 2007 uživatelem popshop2007
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se