dindalo Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Schanim alternativu reminku k hodinkam Timex Expedition, u nas neni k sehnani a v U.S.A. udajne taky ne nebot se jedna o stary model. Omlouvam se za kvalitu fotky ale muj mobil lepsi neumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Ahoj pred dvema lety jsem taky shanel specificky remen na Timex expedition. Original jsem nakonec sehnal u p. Strnada. Bohuzel koukam ze e-shop uz mu nefunguje tak ti asi nezbyde nez ho kontaktovat a poslat mu treba rozmery, typ a fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindalo Odesláno 10. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2010 (upraveno) Ahoj pred dvema lety jsem taky shanel specificky remen na Timex expedition. Original jsem nakonec sehnal u p. Strnada. Bohuzel koukam ze e-shop uz mu nefunguje tak ti asi nezbyde nez ho kontaktovat a poslat mu treba rozmery, typ a fotku. Jiz se stalo ale udajne jiz neni k sehnani takze si ten reminek snad budu muset nakonec vyrobit sam. Upraveno 10. července 2010 uživatelem dindalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markus1976 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Ahoj,zrovna ty Timexy mám ve skříni,koupil jsem si Casia G-Shock,tak jestli chceš tak ti je celé za 950kč prodám.mail kempny.marek@seznam.cz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se