Helex Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Nedávno jsem kupoval kytaru od majitele fakt veliké hudební firmy. Prima auto, baráček, na zdi kytary tak za 6, 7set K a na ruce Tissot T-touch. Tak jsme se bavili o hodinkách a on mi ukázal starší quartzky Seiko, takový ala submarinery, respektive otočná luneta a Rolex ručička. A pak mi řekl "já je chtěl vyhodit, ale pak jsem viděl v katalogu Rolex, že to jsou repliky toho potápěčskýho modelu", jako že je to pozitivum. No, na to jsem mu neřekl vůbec nic...prostě někdo to má s těma hodinkama jinak, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Uplne suhlasim...zatracovat niekoho za to, ze si kupi fake nema vyznam. No nech si kupi...ale nech sa nestazuje, ak maju zivotnost tyzden. Mozno nie je ochotny investovat do "normalnych" hodin, ale za to..ja neviem zbiera komixy. Je to vec uhla pohladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 V 13. 7. 2010 v 13:14, 'skalis' napsal: Myslim, ze nikdo. Ale aspon jsme mu to mohli seriozne vysvetlit. Sice je to pako, ze kupuje fejky (i kdyz vzhled je dobry), ale tohle neni nejlepsi zpusob prevence. Takze... fimi, jestli se sem jeste nekdy podivas, tak tohle je forum lidi, kteri maji radi kvalitni mechanicke hodinky. Drahe i levne, nicmene v ramci prurezu cenovym spektrem se snazime drzet latku, co se kvality tyce, pomerne vysoko. Ale jestli tu neco nemame radi, tak jsou to fejky (neboli repliky a padelky), ktere se tvari jako hodinky slovutne znacky a pritom je zbastlil cinan v garazi za 10 dolaru a prodal cernoch na plazi za 63. Fejky jsou smecko, podvod a maskarada, ktera se snazi udelat z neceho to, co to neni. At uz je to pocit majitele nebo snad jeho iluzorni predstava, ze mu budou fejky slouzit podobne dobre jako original. Pravda je ovsem takova, ze fejkova casomira za 63 USD je ta nejvetsi sracka, kterou si dokazes predstavit a to, ze hodinky (poradne) nefungujou, neni nic prekvapiveho. Jejich vyroba neni zadne tradicni remeslo, kvalita je na bode mrazu a tech par babek (ano, i par dolaru clovek musi vydelat) jsou vyhozene penize. Takze si priste kup radeji Seika. Sice nebudes pred kamosema v hospode takovej king, ale hodinky Ti na oplatku budou dlouho a poctive slouzit. A nezapomen, ze Fake watches are for fake people! Orienty by také nebyly k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo_ba Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Nechapem ako tu s "tymto" mohol zalozit temu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 V 19. 3. 2014 v 17:20, Kubo_ba napsal: Nechapem ako tu s "tymto" mohol zalozit temu ? honíš padesátku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo_ba Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 nie, stovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 V 19. 3. 2014 v 17:42, Kubo_ba napsal: nie, stovku nemůžeš honit furt, dej si pauzu a napiš něco smysluplnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se