MarcelG Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Když jsem našel tohle téma týkající se Porshe Design, donutilo mě to hledat a přehodnotit. Obecně můžu říct, že mi Porshe Design Timepieces zrovna moc nikdy nic něříkalo. Já vím, čistý design, jednoduchost .... jo, ale ... Ovšem tyhle se mi zalíbily na první pohled a jak píšu, donutilo mě to projít jejich web a hodnotím - líbí se mi . Jak to máte Vy? Zdroj
long Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Hezké jednoduché pouzdro, super korunka, nevím jestli nebudou leváky do ruky tlačit ta zubatá tlačítka na čítač na stopky.Ty subciferníky jsou dobře retro a tedy hlavně ten vpravo.Hezké je že nápis s limitkou je v té samé barvě jako ty subciferníky.Jen nevím ta cena ???Za ty kačky si asi koupím raději ........... Upraveno 18. července 2010 uživatelem long
openspace Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Pozor v Koscomu naproti labutě je výprodej Porsche za 50%!! Mají tam jeden model z cca 240.000 na 120.000Kč. Mebýt to 44mm už je mám doma. Tady je co mají - http://www.hodinky-koscom.cz/Porsche-Design
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se