Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak uz su doma. Urobil som si radost a kupil som si Citizeny AS2020-53E. Viem ze tento model uz tu bol viac krat, ale mam z nich radost. Nie je to recenzia, iba sa chvalim :) . Mam rad nove technologie, preto som zvolil tento model. Pozeral som po nich u dlhsie, len som sa bal velkosti, pretoze mam zapastie 17cm. Mal som moznost v obchode bezprostredne porovnat na ruke tento model a model AS4020-52E a bolo rozhodnute. AS2020 je prehladnejsi akurat sa v oceli zo zafirom nepredava. Viem ze to obchodnici nemaju radi ked k nim zakaznik pride poocumovat a vyskusat a kupi inde. Ale predavacka bola mlada, pekna a ochotna a rozdiel v cene okolo 50%... touto cestou jej pekne dakujem a mozno pozvem nabuduce na kavu :) . Hodinky som objednal od Fernanda z newatch.com. Za 2 dni som ich mal doma na dobierku, cize maximalna spokojnost. Signal chytam len na jednom mieste v byte, aj to nie stale ich synchronizuje. Ale 4 dni v tyzdni sa podari, cize staci. Svietia paradne na zelenomodro, neskor porovnam zo Seikom 5 SKZ231 ktory ma vydrz v svieteni dost slusnu. Je to SS ale nosia sa prijemne, ziadna vaha to nie je. Tak zatial len tolko.

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...