petr a. Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Zdravím vespolek, líbí se mi tyhle chronography od Seika,cenově velmi příznivý model. Chtěl bych vědět jak moc je náchylná luneta k poškrábání a zda mají rovné nebo vypouklé sklo. Jestli se mezi Vámi najde nějaký příznivec těchto hodinek,rád bych s ním pokecal. Co si myslíte o použitém kalibru? Popis Type: Chronograph Movement: Quartz Calibre: 7T92 Seiko Pilot Chronograph SND253P1 Dial: Black Bezel: Rotary Compass reading bezel Case: Stainless steel with sandblasted finish Case diameter: 43mm Case thickness: 10mm Water resistance: 100meters Bracelet/Strap: Stainless steel link bracelet cena 100 USD Předem děkuji za odpovědi. Petr
pavel23 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Jsou pěkný, ale myslím si, že dnes už moc chronograf neletí. Měl jsem jedny a vyměnil je za úplně úžasný Seiko samuraj black, titan, automat. Ještě si to můžeš rozmyslet. Čus
petr a. Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Jo,taky se mi zdaj dost okoukaný,ale něco na nich je. Za ty peníze. Někde bych je rád viděl naživo,stejně jako jiný modely Seiko,ale to co se k nám dováží,to je dost ubohej vzorek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se