Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice to nejsou mechaniky, ale obyčejný quartzky to taky nejsou B)

kromě toho to řešení ukazatele času je docela originální...

zdroj: http://www.designmagazin.cz/produkty/14618-hodinky-devon-tread-1-skladaji-cas-pohybem-pasku.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nejsem si jistý jestli by šel pohon řešit automatickým nátahem. Mám pocit že musejí být náročné na spotřebu energie (ať už kinetické nebo elektrické). Ale třeba mě někdo opraví.

Odesláno (upraveno)

Nejsem si jistý jestli by šel pohon řešit automatickým nátahem. Mám pocit že musejí být náročné na spotřebu energie (ať už kinetické nebo elektrické). Ale třeba mě někdo opraví.

Náročný budou určitě, ale mám pocit, že už jsem tu někde viděl páskové hodinky bez baterek..Tak jako tak je to krásná mechanika, Navíc díky průhlednému pouzdru je to dobře vidět.

edit: nemůžu to najít, ale je tu vlákno s mechanickýma hodinkama s číslicovym zobrazenim...

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Náročný budou určitě, ale mám pocit, že už jsem tu někde viděl páskové hodinky bez baterek..Tak jako tak je to krásná mechanika, Navíc díky průhlednému pouzdru je to dobře vidět.

edit: nemůžu to najít, ale je tu vlákno s mechanickýma hodinkama s číslicovym zobrazenim...

v článku je uvedeno, že je pohání polymer-lithiová baterie, která na jedno nabití vydrží až dva týdny....

čili na hodinky jsou dost náročný na spotřebu....

Odesláno

Mas na mysli

na fore tu:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27870-christophe-claret-dualtow-night-eagle/page__p__404272__hl__claret__fromsearch__1&&do=findComment&comment=404272

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...