Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chalani

Takze splnil sa mi taky moj maly niekolkorocny sen a od pondelka ( 2.8. ) predavam v predajni Jozefa Maskaľa na Hlavnej v KE, tymto vas vsetkych pozyvam do predajne na pokec, pokochanie a ohmatanie peknych hodiniek ( snad si aj nieco kupite :D ) tak snad sa vidime.

Zdraví Andrej ;)

Odesláno

Zdravím chalani

Takze splnil sa mi taky moj maly niekolkorocny sen a od pondelka ( 2.8. ) predavam v predajni Jozefa Maskaľa na Hlavnej v KE, tymto vas vsetkych pozyvam do predajne na pokec, pokochanie a ohmatanie peknych hodiniek ( snad si aj nieco kupite :D ) tak snad sa vidime.

Zdraví Andrej ;)

tak ti gratulujem. take povolanie by som bral ked sa vratim nazad na Slovensko. zelam vela uspesnych predajov.

Odesláno

Úprimne gratulujem. Práca na takom mieste musí byť zážitok pre každého chronomagora. Občas chodím do Košíc na poradu a ak ostane trochu času, zvyknem k Maskaľovi nakuknúť. Hodinkové portfólio v tomto obchode je prekvapujúce po stránke kvality aj kvantity, že až mám problém sa sústrediť na jednotlivé modely.

Odesláno

Dnes som tam nakukol :-) iba tak jedným okom, bol som v meste so synom, tak sa nedalo dlhšie...tak vidím, že tam budem chodiť častejšie :-) gratulujem a nech sa tam darí podľa predstáv....

Odesláno (upraveno)

Hele ja vim ze okolo 20 let clovek vidi veci jinak, ale je tohle opravdu jedine co o tobe neco vypovida?? Anebo jsem neco nepochopil...

Jsme na Chronomagu. Podle nekterych nezavislych zdroju kupodivu jedno z nejslusnejsich for v CR. Kdyz vezmes v potaz pocer registrovanych uzivatelu a prumernou navstevnost, bezkonkurencne vedeme. Tvuj popis pod avatarem je slusne receno nevkusny az k zbliti.

Promin ostrejsi ton, neni to nijak osobni. Za sebe bych ti rad podekoval pokud by jsi tam napsal nejaky jiny konicek nez zenske genitalie. Co treba - hodinky??

:pokey:

edit: myslim totok

post-3003-1280442982,29.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Zdravím chalani

Zdraví Andrej ;)

hmmm, košice, košice - keď pôjdem zase raz vlakom do moskvy tak sa po ceste zastavím...

:-))))

držím palce - napíš ako to tam fičí a pridaj fotky!!!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Hele ja vim ze okolo 20 let clovek vidi veci jinak, ale je tohle opravdu jedine co o tobe neco vypovida?? Anebo jsem neco nepochopil...

Jsme na Chronomagu. Podle nekterych nezavislych zdroju kupodivu jedno z nejslusnejsich for v CR. Kdyz vezmes v potaz pocer registrovanych uzivatelu a prumernou navstevnost, bezkonkurencne vedeme. Tvuj popis pod avatarem je slusne receno nevkusny az k zbliti.

Promin ostrejsi ton, neni to nijak osobni. Za sebe bych ti rad podekoval pokud by jsi tam napsal nejaky jiny konicek nez zenske genitalie. Co treba - hodinky??

:pokey:

edit: myslim totok

Toho jsem si předtím nevšiml. Zájmy v podpisu jsem cortesovi1990 zeditoval a jestli to tam bude zkoušet znovu, je to na ban.
Odesláno

;) gratulantom dakujem, dufam ze elan vydrzi :D

Cody k tomu podpisu atd... ide len o srandu ... tie k...yyyy som napisal len preto ze ked tam bolo napisane hodinky bolo to neoriginalne :D niesom ziadny suknickar ani uchyl nebo nieco take :D ... a k podpisu mozem napisat len tolko ze vychadzam z vlastnych skusenosti, naozaj nepoznam ziadneho 19 rocneho chalana ktory sa o hodinky zaujima viac ako ja a mysli to s nimi vaznejsie ako ja.... ale poburit som nechcel nikoho za to sa ospravedlnujem ale prepisovat ho urcite nebudem

Návštěvník Kamil
Odesláno

... a k podpisu mozem napisat len tolko ze vychadzam z vlastnych skusenosti, naozaj nepoznam ziadneho 19 rocneho chalana ktory sa o hodinky zaujima viac ako ja a mysli to s nimi vaznejsie ako ja.... ale poburit som nechcel nikoho za to sa ospravedlnujem ale prepisovat ho urcite nebudem

Přečetl sis pořádně, co cody píše?

.... Tvuj popis pod avatarem je slusne receno nevkusny az k zbliti.

Odesláno

.... ale poburit som nechcel nikoho za to sa ...ospravedlnujem ale prepisovat ho urcite nebudem

No rootadmin to vidi stejne jako ja, takze je to vyresene. Diky Kamile.

Mrzi me ze jsme si zacli povidat v tomhle duchu, ale verim ze to v pohode stravis. Velke sebevedomi anebo velky smysl pro humor ti rozhodne nechybi, to uznavam.

post-3003-1280481277,07.jpg

Odesláno

... a k podpisu mozem napisat len tolko ze vychadzam z vlastnych skusenosti, naozaj nepoznam ziadneho 19 rocneho chalana ktory sa o hodinky zaujima viac ako ja a mysli to s nimi vaznejsie ako ja....

Ale no tak, je nas tu viac, čo ťahaju na 20 :D

Ved v pohode, gratulujem k praci, ak nahodou niekedy budem v Košiciach a ty budeš mať pracovnu dobu, môžu pokecať dvaja 19 roční o hodinkach ;)

Inak ak to nie je tajomstvo, môžeš napisať ake kriteria si musel splniť ?

Odesláno

Tak sa Ti to predsa podarilo. Mne to nevyslo vo vedlajsom obchode, tak sa tesim ze si robis ¨v hodinkach ¨. V Kosiciach pracujem aj ja tak sa urcite zastavim. Gratulujem ! :thumbsup_anim:

Odesláno

Dufam Peter ze sa niekedy zastavis a pozrieme si nejake to turbo, xlaque aj s rovesnikom si rad pokecam ;)

Kriteria?... vosiel som do predajne, oslovil pana Maskala s tym ze chcem pre neho pracovat tak sme isly do vip saloniku kde sme asi pol hodinu debatovali o hodinkach a pod :) ... pytal sa ci ovladam nejaky cudzi jazyk a to bolo vsetko ... ale kym mi povedal ze ma berie preslo 1.5 mesiaca no nakoniec to dopadlo dobre a z poslednej navstevy predajne som si este domov odniesol asi 5kg katalogov a knih :speak_cool: ale na pohvor som sa vobec nepripravoval akurat som odovzadl vysvedcko, CV, prefoteny obciansky a to bolo vsetko :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...