Návštěvník quartzik Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 Zdravím. Zná někdo tuhle společnost? Jsou seriózní? Když jsem se jich ptal, jakou cenu by mi udělali na tyhle hodinky, odepsali mi tohle: http://cgi.ebay.com/CASIO-MENS-BLACK-ILLUMINATOR-SPORT-WATCH-W727H-1V-/200492996550?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item2eae5057c6 Cena tovaru: $28 Postovne SR letecky (10-12dni): $25 Provizia NakupUSA: 11Eur Moc nezozumím tomu poštovnému, když prodejce uvádí Free shipping a oni chtějí po mě 25 dolarů... Dík
Koniferka Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 free shipping je myšleno v rámci USA
grakij Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 (upraveno) Nečetl jsem podmínky atp. ale narychlo bych tipnul dvě možnosti: 1) oni to na eBay koupí, ale nechají poslat rovnou k tobě domů a třeba do ČR tam má prodejce cca 25$ poštovné 2) koupí to, nechají si to poslat tou nejrychlejší poštou po USA za 25$ k nim a pak v rámci 11? platíš i poštu do SK Pokud víš, že chceš koupit přímo od tohoto prodejce, je podle mne jednodušší se domluvit s některým z místních členů co již s eBay mají praxi. Jestli se ti nikdo z SK neozve, pomůžu ti. Kdyžtak SZ edit: Koniferka byl rychlejší, ten Free Shipping je po USA a obyčejnou poštou Upraveno 30. července 2010 uživatelem grakij
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se