Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

chalani, prosim vas, aky typ Omeg to je? da sa poznat z fotky, ci je to original? a este jedna otazka, da sa tento kozeny remienok nahradit nejakym ocelovym (ak ano, kde objednat?) diky za odpoved na vsetky otazky :)

post-10776-128066906183.jpg

Upraveno uživatelem STO055
Odesláno (upraveno)

Takhle vypadají De Ville Co-Axial Power Reserve, akorát že já je nikdy neviděl s černým číselníkem... Jestli to jsou pravý omegy, tak tah radím u ofiko distributora/dovozce, ale pozor - tahy na devillky jsou takový šupinkový, zdobný, jemňoučký.

edit: ale z tý fotky se dá fakt poznat leda kulový.

Upraveno uživatelem farářskej
Odesláno

Snad jediná zvláštní věc je ta, že na kartičce u fotky je napsaný referenční číslo 4832.50.31 a u hodinek v odkazu je číslo 4832.51.31 - pokud se přes to dokážeš přenýst, tak je to v pohodě :)

Jsou to moc hezoučký oblekovky s průměrem pouzdra 38,7 mm. Tady je máš na tahu. Volba je na tobě...

• po měsících...
Odesláno

De Ville Co-Axial Power Reserve, ale s bílým číselníkem 4832.31.32, jsou můj sen. Bohužel jsem je ani "pre-owned" nenašel pod 3000 USD, což je trochu moc.

post-13345-088463300 1287781208.gif

Odesláno
  V 1. 8. 2010 v 14:17, 'farářskej' napsal:

Snad jediná zvláštní věc je ta, že na kartičce u fotky je napsaný referenční číslo 4832.50.31 a u hodinek v odkazu je číslo 4832.51.31 - pokud se přes to dokážeš přenýst, tak je to v pohodě :)

Jsou to moc hezoučký oblekovky s průměrem pouzdra 38,7 mm. Tady je máš na tahu. Volba je na tobě...

Referencni cisla existuji obe, na ofiko fotkach vypadaji trochu odlisne, ale to muze but jenom pouzitou technikou nebo treba svetlem... Jedinej rozdil - technicky - kterej jsem nasel, je ten, ze .50.31 maji AR a .51.31 ho nemaji?

Viz http://www.omegawatches.com/gents/deville/co-axial-power-reserve/48325031 a http://www.omegawatches.com/gents/deville/co-axial-power-reserve/48325131

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...