richardch Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Carrera vo verzii v ktorej jej to sekne hadam najviac ... skor sportovy ako oblekovy. Titaniova verzia je o 20g lahsia ako klasicka verzia. Titan je teda pouzity skor koli vzhladu ako vahe.Remienok ma "Karbonovy/perforovany" vzhlad, no je to stale hovadzia koza. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardch Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Taaak a uz mam aj prvy skrabanec . Dnes poobede som pri odkladani bicykla zavadil o zeleznu mrezu na okne. Rana to bola poriadna, stratil som rovnovahu hodil rukami dozadu a, uz to bolo ...Titanove puzdro je celkom makke a preliacinu som urobil kvalitnu. Ale vdaka chronomagu a niekolkym vlaknam o rozlestovani skrabancov som pochopil ze titan je vcelku makky a islo to aspon ako tak schovat. Pomohol mi malinky srobovak (na odskrabanie ) a hubka na umyvanie riadu. Jasne ze som hned isiel k hodinarovi, no Frolein ma uzemnila ze skrabancov este budem mat veeela a ked, tak vymenia lunetu - v Tag Heuer. Zajtra sa pokusim este spytat u zlatnika.Btw... zijem v krjine alp, syra a hodiniek... tu sa pravdepodobne nik neodvazi robit "home made" zasahy do hodiniek. Takze za dva roky pri servisnej kontrole dam vymenit aj lunetu ....Ked vytriezvem prihodim aj foto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Richarde, jsou prekrasny. Mam pro TH slabost a hlavne pro tuto velikost Carrer s prumerem 43mm. Libi se mi s bilym cifrem, ale v titanu jsou taky skvostne. Blahopreji a at s nimy ten cas tak neleti . Petr /take jsem casto v zemi Alp, syru a hodinek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Carrery, oranžový detaily, carbon, super! To je kombinace, jako kdybych si ji vymýšlel já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardch Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Carrery, oranžový detaily, carbon, super! To je kombinace, jako kdybych si ji vymýšlel já Ano som si nevsimol ze na fotke su oranzove. V skutocnosti su vlastne cervene ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se