LaďaH Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Zdravím,na hodinkách Tissot PRC 200 se mi pokazila šroubovací korunka. Po nastavení času nejde zašroubovat zpátky k pouzdru hodinek - tipuju to na stržený závit. Máte s tím někdo zkušenosti, co s tím? Zda se to dá opravit a jaká je případně cena opravy? Moc děkuji za případné info. LaďaH
sharz Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 (upraveno) Už sa tu niečo podobné preberalo...na Seiko-ách...link Pravdepodobne bude najlepšie ísť k hodinárovi, nech ti poradí. edit: link Upraveno 8. září 2010 uživatelem sharz
LaďaH Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Už sa tu niečo podobné preberalo...na Seiko-ách...link Pravdepodobne bude najlepšie ísť k hodinárovi, nech ti poradí. edit: link Díky za ten link. Dopadne to návštěvou hodináře, ale obávám se, že mi sdělí cenu opravy "větší než je cena hodinek".
sharz Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Potom napíš čo ti povedali a koľko by to stálo.Ale odporúčal by som ti ísť aj k nejakému "menšiemu" hodinárovi, nie značkový servis...od toho sa samozrejme bude odvíjať aj cena.Tie Tissot-y sú ešte v záruke?
LaďaH Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Záruku nemám. Jelikož jsem z Brna, tak je chci dát do hodinářství Strnad. Poté, co jsem si přečetl reference na hodinářství Fr. Hanák, tak je tam raději nosit nebudu, přestože jsou přímo prodejci i opravnou Tissot.
rubus32 Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Přesně v tomhleje kouzlo těch výhodných nákupů z eBay a podobných zdrojů Hodinky za babku, a že souzi za tu babku ošulili nějakej ten materiál na namáhaném a důležitém místě by tě přece nemělo překvapit, s tím jsi při nákupu musel počítat. Ano řešení je výměna korunky a bude to pravděpodobně stát víc než ty hodinky. Nebo je taky řešení nekupovat fejky z PRC a podobných destinací bez záruky. Taky můžeš korunku zašroubovat natvrdo a hodinky rozkývávat když čas doběhne do pozice na které jsou ručičky
levistrauss Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Přesně v tomhleje kouzlo těch výhodných nákupů z eBay a podobných zdrojů Hodinky za babku, a že souzi za tu babku ošulili nějakej ten materiál na namáhaném a důležitém místě by tě přece nemělo překvapit, s tím jsi při nákupu musel počítat. Ano řešení je výměna korunky a bude to pravděpodobně stát víc než ty hodinky. Nebo je taky řešení nekupovat fejky z PRC a podobných destinací bez záruky. Taky můžeš korunku zašroubovat natvrdo a hodinky rozkývávat když čas doběhne do pozice na které jsou ručičky Nevzpomínám si, že by Laďa mluvil o původu hodinek, takže bych považoval za korektní ho apriori neosočovat z toho, že koupil fejky, a k tomu ještě vědomě. Když jsem poprvé zacházel se šroubovací korunkou, tak mi to šlo docela težko a někdo méně šikovný by prostě ten závit klidně mohl strhnout nebo jinak poškodit. To, že nechce jít k Hanákovi, může být opravdu tím, že by cena byla neúměrně vysoká a kromě toho na Hanáka tu opravdu nejsou dobré reference...
LaďaH Odesláno 25. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Tak u Hanáka v Brně bude stát oprava cca 2 tis. Kč a doba trvání opravy 1 měsíc. Hlavně mě netěší ta dlouhá doba bez hodinek....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se