sharz Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 (upraveno) Dnes som sa rozhodol, že sa pozriem pod viečko mojich Expert-ov. Jediné, čo ma k tomu "donútilo" bola zvedavosť. Ako sa hovorí...Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť...tak rovno prejdime k fotkám. Tak...začíname s "operáciou". A remienok je dole. Viečko je pripevnené k púzdru štyrmi skrutkami. Ten otvor vľavo hore je senzor tlaku a asi aj teploty a kompasu. !!!POZOR - Neodporúčam sa ho dotýkať akýmkoľvek nástrojom, lebo senzor je "zapustený" do nejakého gélu, ktorý ho chráni voči vode a nečistote a mohol by sa poškodiť.!!! A viečko so senzorom chrániace strojček je dole. Na senzore sa nachádzajú kontaktné pružinky, takže pri manipulácií treba byť opatrný. Po obvode púzdra je tesnenie. Ako je vidieť baterka sa dá teraz jednoducho vymeniť odskrutkovaním jednej skrutky. Ak nie je senzor pripojený k strojčeku nebudú samozrejme fungovať ani merania. Detail samotného strojčeka ETA. Zaujímavé je, že v servise (Slovensko - Galanta) nepoužili pri výmene baterku značky RENATA (švajčiarsky výrobca), ale SANYO (japonský výrobca). Na fóre watchuseek.com som čítal, že v autorizovanom servise Tissot používajú iba batérie RENATA a ak sa použije iná, tak to znamená, že bola vymenená v neautorizovanom servise...hmmm... Detail zadnej strany senzora. Pozor na tie kontaktné pružinky. Na pravo od senzora je ešte membrána, ktorá slúži na "pípanie" (alarm, ...). Pri skladaní treba dobre utiahnuť...ale nie zase veľmi...skrutky na viečku. Tak a to je všetko priatelia...hodinky po zložení išli tak, ako predtým. edit: pravopis Upraveno 12. září 2010 uživatelem sharz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se