Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chronograf jsou v podstatě stopky, to máš pravdu...

Využití nebo nevyužití musíš posoudit sám.

Každopádně si ještě připočítej k ceně pravděpodobně 20% DPH, který Tě asi neminou...

Odesláno

Chronograf jsou v podstatě stopky, to máš pravdu...

Využití nebo nevyužití musíš posoudit sám.

Každopádně si ještě připočítej k ceně pravděpodobně 20% DPH, který Tě asi neminou...

Dekuji za komentar.

DPH,zrovna jsem v USA asi na delsi dobu,tak doufam,ze me minou!

Odesláno

Tiež si myslím, že voľba automatu je správna. Máš aspoň istotu vo výbere značky? Japoci sú kvalitní a lacný.

Automaty jsou moc pekny,ale zatim jsem pro quartz,presne hodinky na kazdodenni noseni,ktere nemusim davat serizovat a zatim ani nemam finance to mit jako konicek.Doufam,ze zatim!!!

Jinak fakt koukam po japoncich,a to dost po radiove rizenych se safirem!

Odesláno

Já myslím, jak čtu tvé příspěvky, že quartz je ve Tvém případě dobrá volba. Několikrát jsi zde zmínil, že chceš přesné hodinky, se kterými se nebudeš muset neustále otravovat, což automaty rozhodně nejsou ani v několikanásobně vyšší cenové kategorii......

Odesláno

Gorgiano:Jinak fakt koukam po japoncich,a to dost po radiove rizenych se safirem! ........to ti plně schvaluju, budeš spokojený- jednoznačně dobrá volba!

Nevedeli byste ,kde najit nejake takove??Citizen,seiko quartz s radiem rizene,datum,jednoduche a safir.

To radio ,aby fungovalo v USA.

Kdyby jste neco nasli ,byl bych moc rad,nemuzu nic najti!

Odesláno

Nevedeli byste ,kde najit nejake takove??Citizen,seiko quartz s radiem rizene,datum,jednoduche a safir.

To radio ,aby fungovalo v USA.

Kdyby jste neco nasli ,byl bych moc rad,nemuzu nic najti!

nějaký typ Casio Oceanus, ale ty už stojí penízky- zde
Odesláno

nějaký typ Casio Oceanus, ale ty už stojí penízky- zde

Nejsou osklivy,ale uprimne nejsem jejich fanda moc. Kazdy to zna,ze se jedna taky o znacku co ho zahreje u srdce! Jsou tam i hezke hodinky ,ale radeji bych citizen,seiko?

Odesláno

Když něco takovýho, tak za mě určitě ty Seika... to už je ale kus hodinek. Takže k nim je potřeba taky pořádná ruka.

Tak ta ruka by byla :). Ale nevim ,kde takove seika najit,nemel bys nejaky odkaz,tip???

Odesláno

hledam quartz se safirem a radiovym rizenim od seika,citizen. Aby fungovalo i v USA

Ok, tvůj výběr se mi líbí(jak jsem už psal), ale do 4t. nové myslím neseženeš. Abych řekl pravdu nevím jestli Seiko vůbec dělá radio controly...Od Citizenu se mi pár modelů líbí ,ale to je nad 10t.

Odesláno (upraveno)

Seiko dela Radio control hlavne rady Brightz a Spirit. Cena samozrejme uplne jinde (nejlevnejsi jsou od 450 USD) a hlavne vetsina modelu umi pouze vysilace USA a Japan. I kdyz samozrejme je par modelu .... napr. SBDM009

Upraveno uživatelem Dantechno
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mě se zdá, že nějak vybočuješ od svých původních požadavků. :-)

Ty první Swiss army mají lesklý povch - původně jsi říkal, že chceš něco nenápadného.

http://cgi.ebay.com/...7#ht_3199wt_821

Také bych se přiklonil k těmto Orient Diverům. (+máš tam více obrázků, snad si uděláš lepší představu)

http://cgi.ebay.com/SEIKO-5-SPORTS-AUTO-DIVER-SNZB33-SNZB33J2-RUBBER-JAPAN-/260619936703?pt=AU_Watches&hash=item3cae28a3bf#ht_5629wt_954

http://cgi.ebay.com/SEIKO-SKX007-SKX007K1-Automatic-200m-Diver-NIB-FreeShip-/120619459102?pt=Wristwatches&hash=item1c157ae21e#ht_3382wt_930

Či dále k Seiko Diverům.

Popřípadě bych se porozhlédl tady na fóru či na WUS, chrono24 po nějakých dobře zajetých. :-)

Odesláno

Seiko dela Radio control hlavne rady Brightz a Spirit. Cena samozrejme uplne jinde (nejlevnejsi jsou od 450 USD) a hlavne vetsina modelu umi pouze vysilace USA a Japan. I kdyz samozrejme je par modelu .... napr. SBDM009

Ok, nevěděl jsem. Už je studuju, a líbí se mi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...