Sovík Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Chtěl sem se zeptat, jestli je to nový model a kolik stojí v běžných hodinářstvích u nás? Díky
JanC Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 jestli to je nový model, to netuším, nicméně na oficiálních stránkách certiny uvedený je, takže předpokládám, že bude z nové kolekce...(nebo pokračovaní). Co se týče ceny u českých obchodů, tak třeba klik nebo klik. vrtá mě hlavou, proč někdo, kdo je schopen správně vložit nový topic s fotkou, není s to vyhledat si cenu (je možné, že jsem tvůj dotaz nepochopil a v tom případě se omlouvám)
Sovík Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Nevíte kde by se dali sehnat za rozumné peníze?20 tis za quartz mi přijde hodně přemrštěné.
marosb Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 co ja viem, tak ten model moze byt na trhu tak od roku 2009, nizsiu cenu ako 665 eur som nenasiel. mne sa pacia
Sovík Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Mě také...Jednou sem je viděl na ebayi s cenou kolem 350 eur
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se