dalilamc Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Zdravím všechny, nechci zde dnes zachlubit low end pilotkami,které už nějakou chvilku tahám,ale spíše se podělit o radost z nového řemenu Steinhart sonderarmband flieger espresso old vintage s motýlovkou,který mi za výbornou cenu nechal Pavlo z Nitry. B-uhrenky se mi vždy líbily,ale teď teprve z nich mám takovou tu dětskou radost a ani po 4. dnech není minuta ve kterou bych se na ně nepodíval... Rozteč mám 20mm a měl jsem trochu strach z úpravy 22mm Steinhart řemenu,ale když jsem ho vybalil a zjistil jak je měký-obavy byly pryč... Normálně jsem ho tam nacpal bez skrupulí a je to paráda. Přidávám i foto s původním řemenem.
jankoxxx Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 vyzera to dobre. vravis ze tie steinhart remene su fajn? ja uz dlhsie nieco hladam na moje airmany ale je to zatial bieda.
dalilamc Odesláno 30. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2010 vyzera to dobre. vravis ze tie steinhart remene su fajn? ja uz dlhsie nieco hladam na moje airmany ale je to zatial bieda. Nemám Janko až zase tolik zkušeností,ale pár řemenů už jsem v ruce (a na ruce) měl. Myslím,že kvalita tohoto řemenu je příkladná. Je silný a přitom ne betonový. Z boku zalitý nějakou barvou,spona chodí perfektně. Ve srovnání s origo Ticino řemenem-úplně jiná liga.Prostě jsem velice spokojený.
dalilamc Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2010 mozem sa este spytat aka je hrubka? Sakra,ještě,že jsme Čechoslováci.. Janko,myslíš šířku či tloušťku?
jankoxxx Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Sakra,ještě,že jsme Čechoslováci.. Janko,myslíš šířku či tloušťku? heh, ta jazykova bariera myslel som tloustku
dalilamc Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2010 heh, ta jazykova bariera myslel som tloustku ...Janko je to přesně tento řemen. Teď koukám,že HAND MADE,to jsem ani neveděl... U stěžejek 5.1mm,jinak průměrně 4.8mm http://www.steinhart...el_Cat_ID=1#217 High-quality VINTAGE real buff leather wristband, hand-made, convenient wearing comfort. Color ESPRESSO old VINTAGE. Surface pull up effect, very smooth. This wristband is Made of top quality materials. This wristband is limited supply. It comes with an 18 mm deployant buckle made of satined stainless steel with logo "Steinhart" Technical Details Type: Special bracelet Pilot ESPRESSO old vintage Item no.: band161 Functions material: buff leather old vintage width: 22/18 mm lenght: 124/82 mm color: ESPRESSO old vintage Butterfly clasp : 18 mm satined stainless steel with pushers
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se