Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

nechci zde dnes zachlubit low end pilotkami,které už nějakou chvilku tahám,ale spíše se podělit o radost z nového řemenu Steinhart sonderarmband flieger espresso old vintage s motýlovkou,který mi za výbornou cenu nechal Pavlo z Nitry.

B-uhrenky se mi vždy líbily,ale teď teprve z nich mám takovou tu dětskou radost a ani po 4. dnech není minuta ve kterou bych se na ně nepodíval... Rozteč mám 20mm a měl jsem trochu strach z úpravy 22mm Steinhart řemenu,ale když jsem ho vybalil a zjistil jak je měký-obavy byly pryč... Normálně jsem ho tam nacpal bez skrupulí a je to paráda.

Přidávám i foto s původním řemenem.

post-12274-033534600 1285839925.jpg

post-12274-001518400 1285839937.jpg

post-12274-088225600 1285839947.jpg

Odesláno

vyzera to dobre. vravis ze tie steinhart remene su fajn? ja uz dlhsie nieco hladam na moje airmany ale je to zatial bieda.

Nemám Janko až zase tolik zkušeností,ale pár řemenů už jsem v ruce (a na ruce) měl.

Myslím,že kvalita tohoto řemenu je příkladná. Je silný a přitom ne betonový. Z boku zalitý nějakou barvou,spona chodí perfektně. Ve srovnání s origo Ticino řemenem-úplně jiná liga.Prostě jsem velice spokojený.

Odesláno

mozem sa este spytat aka je hrubka?

Sakra,ještě,že jsme Čechoslováci..

Janko,myslíš šířku či tloušťku?

Odesláno

heh, ta jazykova bariera :) myslel som tloustku

...Janko je to přesně tento řemen.

Teď koukám,že HAND MADE,to jsem ani neveděl...

U stěžejek 5.1mm,jinak průměrně 4.8mm

http://www.steinhart...el_Cat_ID=1#217

High-quality VINTAGE real buff leather wristband, hand-made, convenient wearing comfort. Color ESPRESSO old VINTAGE. Surface pull up effect, very smooth. This wristband is Made of top quality materials. This wristband is limited supply. It comes with an 18 mm deployant buckle made of satined stainless steel with logo "Steinhart"

Technical Details

Type: Special bracelet Pilot ESPRESSO old vintage

Item no.: band161

Functions

material: buff leather old vintage

width: 22/18 mm

lenght: 124/82 mm

color: ESPRESSO old vintage

Butterfly clasp :

18 mm satined stainless steel with pushers

post-12274-080282600 1285934508.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...