rishon Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Zdravím všechny zkušenější,chtěl bych se zeptat, na kolik byste tak zhruba ohodnotili tyto hodinky.Fotku strojku nemám, jedná se o dědictví. Díky
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Fotky jsem smazal, jsou rozmazané a hlavně moc velké. Zmenši je a dej znovu. A taky si přečti pravidla.
rishon Odesláno 2. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2010 podotýkám, že hodinky neprodávám, jen by mne zajímala plus minus cena na trhu. na netu jsou blue ribbon cenově velmi odlišné.ještě jednou díky
Návštěvník Kamil Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Já myslel pravidla hlavně kvůli velikosti fotek. Cenu asi nikdo z hlavy nedá. Já bych lovil po Ebay nebo Chrono24 v uskutečněných prodejích.
rishon Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 díky, problém je v tom, že stejný typ právě nemůžu nikde najít, tak alespoň obecně, jsou to hodinky za tisícovku nebo pět tisíc? sám se trochu vyznám akorát v primkách, o certinách nemám ani šajn, takže by mne prostě jen zajímalo jestli mají nějakou hodnotu nebo ne.
Jafurak Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 (upraveno) V 2. 10. 2010 v 16:51, 'Kamil' napsal: Já myslel pravidla hlavně kvůli velikosti fotek. Cenu asi nikdo z hlavy nedá. Já bych lovil po Ebay nebo Chrono24 v uskutečněných prodejích. Mám niečo podobné, ale taketo hodinky asi dnes už nikoho nezaujímajú. Ja som tieto našiel asi pred 15 rokmi na lyžovačke v snehu, bola na nich vylomená palička náramku, niekto ich stratil. Teraz som tam dal novú baterku a na moje prekvapenie idú. Upraveno 6. února 2011 uživatelem Jafurak
Jafurak Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 V 6. 2. 2011 v 22:39, 'Jafurak' napsal: Mám niečo podobné, ale taketo hodinky asi dnes už nikoho nezaujímajú. Ja som tieto našiel asi pred 15 rokmi na lyžovačke v snehu, bola na nich vylomená palička náramku, niekto ich stratil. Teraz som tam dal novú baterku a na moje prekvapenie idú. Ak by mal niekto záujem, dokažem žiť aj bez nich.
shag Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 V 4. 3. 2011 v 20:50, 'Jafurak' napsal: Ak by mal niekto záujem, dokažem žiť aj bez nich. to je pekne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se