Přejít na obsah

Rotary Limited Edition 'Super 25'

Matthew

Doporučené příspěvky

Moje dvorní značka, vím, že je tu v nelibosti, ale trochu zariskuju a vyvěsim nový kousek. Je to limitovaná edice, inspirovala se POZOR VE VLASTNÍCH vintage modelech. Tak doufám, že mě tentokrát nezavalíte vlnou kritiky :)

Díky švýcarskému strojku si protentokrát vysloužili SWISS MADE. Na watchshop je můžete mít za 311 liber.

Rotary Limited Edition 'Super 25'

Our latest Limited Edition watch - the Super 25 - has been inspired by a classic watch from the 1950s, the Super 41.

With elegant lines and a retro style, the Super 25 is so named because of the twenty five seperate jewels which are all hand crafted and inlaid into the watch face.

The watch is available in four different styles each limited to only 1895 pieces.

EDIT: doplňuju linky

http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/limited-edition

http://www.watchshop.com/mens-rotary-super-25-automatic-watch-le90000-02-p99935621.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Matthew
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Evokují ve mně nějaké starší elegantní Longines. Budou to pěkné oblekovky.

K dispozici jen na předobjednávku, 4 barevné varianty, ceníkovka je rozumných 550 EUR (ale jdou sehnat i levněji).

Nenašel jsem údaj o velikosti, ale malé nebudou (viz. foto dýnka).

Rotary hodinky umělo a umí, ale v poslední době klesli kamsi do bahna, kde se plácá Parnis a spol., což ne dost mrzí :(

Edit: tak koukám, že mají rozumných 42mm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...