akatsuki Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 ahojte chcel by som sa vas opytat na vas nazor na hodinky tag heuer formula1 a celkovo na ich kvalitu, spolahlivost a vydrz baterii diky
svijanskymaz Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 TH su dobre,nic nepokazis,mozes si k nim kupit znackove bryle,ksiltovku a mobil s dobrou baterkou. 1 6
StanoBare Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) to akatsuki: najprv definuj - chrono? ci verziu bez? alebo to myslis skor len tak vseobecne? Ak si dobre pamatam, tak par dni naspat, tu niekto jednu nechrono verziu TH Formula_1 predaval...pockaj...aha tu to mas...skus sa spytat priamo Dona, na jeho skusenosti s tymito hodinkami. Pomoze ti to snad aj viac, ako rada k dokupeni siltovky... edit: a este so si spomemul - chrono verziu Formula_1 mal, alebo aspon predaval myslim aj clen jacob, skus to presondovat aj tam... Upraveno 7. října 2010 uživatelem StanoBare 2
sect Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 TH F1 v chronu jsem měl, a na tvé dotazy: zpracování výborné, baterku jsem za zhruba rok než jsem je prodal neměnil (určitě vydrží podstatně déle) a přesnost, jak už to u quartzů bývá, pár sekund za měsíc. Nicméně mi, nejspíš díky lunetě, přišly malé (ruka 18,5) jinak bych je určitě neprodával . 2
jankoxxx Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 myslim ze bateria v danom strojku ma vydrz cca 2.5 roka
akatsuki Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 myslel som to vseobecne na model formulu zaujimali ma vase skusenosti vcelku sa mi lubia ale trosku ma odradza ta luneta lebo mi pripomina trosku umelu hmotu z dialky
Oxbow Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Pokud máš problém s tím jak budou vypadat??? Tak zajdi do Koscomu, nebo někam jinam a vyzkoušej si je na ruce. Sám jsem o nich nedávno uvažoval (jsou v sekci prodám), ale ta luneta je docela široká a hodně jim na vzhledu ubírá velikost a potom působí jako hodně malé a vysoké hodinky. Takže pokud máš trochu větší ruku, tak se budeš divit. Jako plast opravdu ve skutečnosti luneta nevypadá. Upraveno 11. října 2010 uživatelem Oxbow
akatsuki Odesláno 16. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2010 kamarát ma tie formulky chrono dal mi ich aj vyskúšať ale moc mi nesadli na ruku a preto som ich ani nekúpil a presne ako píšeš tá luneta je taká zvláštna keby bola nižšia alebo nejako inak vyriešená by to mohlo byť fajn pretože ciferník majú veľmi pekný, preto som radšej kúpil aquaracer th 38 mm
Oxbow Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Je čas se pochlubit v jaké barvě a v jakém provedení. Kolik máš zápěstí, že nakonec stačilo 38mm.
akatsuki Odesláno 16. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2010 je to aquaracer bicolor so strieborným ciferníkom, obvod zápästia mam 22cm inak pekne sa to nosí pretože sú nízke 10 mm a oslovilo ma to prevedenie v bicolore
Maťásek Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Tak nakoniec si ich kúpil? Dobré, tak to musíme zájsť niekde na pivo, na to by som sa teda rád kukol
akatsuki Odesláno 17. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2010 no tak to by sme urcite mali heh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se