Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

to akatsuki: najprv definuj - chrono? ci verziu bez? alebo to myslis skor len tak vseobecne? Ak si dobre pamatam, tak par dni naspat, tu niekto jednu nechrono verziu TH Formula_1 predaval...pockaj...aha tu to mas...skus sa spytat priamo Dona, na jeho skusenosti s tymito hodinkami.

Pomoze ti to snad aj viac, ako rada k dokupeni siltovky... :)

edit: a este so si spomemul - chrono verziu Formula_1 mal, alebo aspon predaval myslim aj clen jacob, skus to presondovat aj tam...

Upraveno uživatelem StanoBare
  • Dát hlas 2
Odesláno

TH F1 v chronu jsem měl, a na tvé dotazy:

zpracování výborné, baterku jsem za zhruba rok než jsem je prodal neměnil (určitě vydrží podstatně déle) a přesnost, jak už to u quartzů bývá, pár sekund za měsíc. Nicméně mi, nejspíš díky lunetě, přišly malé (ruka 18,5) jinak bych je určitě neprodával :whistling: .

post-11054-035545600 1286457748.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Pokud máš problém s tím jak budou vypadat??? Tak zajdi do Koscomu, nebo někam jinam a vyzkoušej si je na ruce. Sám jsem o nich nedávno uvažoval (jsou v sekci prodám), ale ta luneta je docela široká a hodně jim na vzhledu ubírá velikost a potom působí jako hodně malé a vysoké hodinky. Takže pokud máš trochu větší ruku, tak se budeš divit.

Jako plast opravdu ve skutečnosti luneta nevypadá.

Upraveno uživatelem Oxbow
Odesláno

kamarát ma tie formulky chrono dal mi ich aj vyskúšať ale moc mi nesadli na ruku a preto som ich ani nekúpil a presne ako píšeš tá luneta je taká zvláštna keby bola nižšia alebo nejako inak vyriešená by to mohlo byť fajn pretože ciferník majú veľmi pekný, preto som radšej kúpil aquaracer th 38 mm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...