boseman666 Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Mám hodinky Breitling Chronomat a šly naprosto spolehlivě. Dítě mi s nima kleplo o zem a upadla ručička. Hodinář mi ručičku nasadil zpět, od té doby se hodinky zpoždují a v noci se zastaví. V servisu mi řekli, že se musí vyčistit a cena okolo 13 tis. Není jiná možnost vyčištění a seřízení tohoto typu za přijatelnější peníze? Děkuji za info Tomáš
Jay Doll Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Mám hodinky Breitling Chronomat a šly naprosto spolehlivě. Dítě mi s nima kleplo o zem a upadla ručička. Hodinář mi ručičku nasadil zpět, od té doby se hodinky zpoždují a v noci se zastaví. V servisu mi řekli, že se musí vyčistit a cena okolo 13 tis. Není jiná možnost vyčištění a seřízení tohoto typu za přijatelnější peníze? Děkuji za info Tomáš Napiš SZ členovi Mechano
panacea Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Breitling Navitimer 2300 (quartz) - potřebuji přeleštit pozdro, vyměnit sklo - klidně za neoriginální, + nová baterie. Zadní víko je na mnohohran. U Dušáka již žádné ND nemají a posílat to na servis za hranice je cenový nesmysl. Doporučili by jste hodináře, který opravdu umí a tyto úkony zvládně na 1. ? Děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se