Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám hodinky Breitling Chronomat a šly naprosto spolehlivě. Dítě mi s nima kleplo o zem a upadla ručička. Hodinář mi ručičku nasadil zpět, od té doby se hodinky zpoždují a v noci se zastaví. V servisu mi řekli, že se musí vyčistit a cena okolo 13 tis. Není jiná možnost vyčištění a seřízení tohoto typu za přijatelnější peníze? Děkuji za info Tomáš

Odesláno

Mám hodinky Breitling Chronomat a šly naprosto spolehlivě. Dítě mi s nima kleplo o zem a upadla ručička. Hodinář mi ručičku nasadil zpět, od té doby se hodinky zpoždují a v noci se zastaví. V servisu mi řekli, že se musí vyčistit a cena okolo 13 tis. Není jiná možnost vyčištění a seřízení tohoto typu za přijatelnější peníze? Děkuji za info Tomáš

Napiš SZ členovi Mechano
  • po měsících...
Odesláno

Breitling Navitimer 2300 (quartz) - potřebuji přeleštit pozdro, vyměnit sklo - klidně za neoriginální, + nová baterie. Zadní víko je na mnohohran. U Dušáka již žádné ND nemají a posílat to na servis za hranice je cenový nesmysl. Doporučili by jste hodináře, který opravdu umí a tyto úkony zvládně na 1. ? Děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...