Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Sice už je nějakou dobu nosím, ale chlubící vlákno jsem jim založit nemohl z důvodu nedostatku fotek. Ale v útarý jsem se konečně dostal k foťáku, tak jsem pár snímečků pro účely chlubícího vlákna spáchal. Hodinky jsem kupoval začátkem léta ve WEMPE v Drážďanech. Služby jako vždy kvalitní, během 24 hodin mi na prodejnu zajistily verzi s tmavým i světlým číselníkem, abych si mohl vybrat... Akorát jak jsem zjistil až doma, mi do záruční karty a servisky vyplnili místo modelu Club model Tangente, stane se... Průměr pouzdra je 36mm, sklíčko je safír, zadní průhled taky safír. Antireflex nemají, což je na fotkách docela poznat. Na studiových fotkách se zdálo, že číselník je černý a indexy bílé, ale ve skutečnosti je číselník antracitově šedý a indexy lehce nazalenalé. In-house strojek z dílen manufaktury NOMOS je v této cenové relaci hodinek zjevením nevídaným. I proto jsem si tyto hodinky koupil. A taky jsem zjistil, že od té doby, co je mám už nic jiného nenosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Chorche Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Já tleskám, krása Ještě o kousek víc se mi líbí verze s datumkou, ale na těchto je krásně vidět, že 36mm je nositelná velikost.
Leclerc Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Gratuluju. NOMOS je jediná značka, která mne oslovuje absolutně všemi svými modely. Jo, takhle si jít po špacíru a narazit v listí na jedny Clubky...
sureshot Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 vacsina nomos produkcie je krasna, cena viac nez ferova.sice zatial nic pre mna akozto su to vsetko oblekovky ale vizualne mi velmi sedia.gratulujem
Bask Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Aaaaach, krasa. Po Club-kach s kremovym cifernikom tuzim uz davno. Gratulujem!
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Aaaaach, krasa. Po Club-kach s kremovym cifernikom tuzim uz davno. Gratulujem! Mě se ty s krémovým číselníkem taky moc líbily, ale nemají svítící číselník a nejsou tak univerzální. I když tyto nesvítí nějak moc extra 1
Leclerc Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 vacsina nomos produkcie je krasna, cena viac nez ferova. sice zatial nic pre mna akozto su to vsetko oblekovky ale vizualne mi velmi sedia. gratulujem Oblekovky? Co je to za škatulku? Já oblek nenosím (vyjma návštěvy divadla), zato NOMOSy nosím celou zimu, část podzimu a kus jara. 1
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Nejsou to oblekovky, jakékoliv NOMOS si dovedu představit v jakékoliv životní situaci Tyhle tím spíš, že mají 100m vodotěsnost. Jo a ten řemínek z koňské kůže je velice fajn, takovej festovní. 1
lib Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Pěkný, moc pěkný, Tado! Na Tvou ruku velikost akorát a ten strojek vypadá být stavěnej na sto let.
sureshot Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Tak pardon za skatulku, myslel som to podla seba, ja to tak jednoducho delim. urcite su to skvele hodinky aj k rifliam a pod. skor mam na mysli ich decentny a slusny, rezervovany vzhlad, ktory srsi eleganciou. Oblekovky? Co je to za škatulku? Já oblek nenosím (vyjma návštěvy divadla), zato NOMOSy nosím celou zimu, část podzimu a kus jara.
PM68 Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Gratulujem ku krásnym hodinkám! Už dlhšie sa chystám na Nomos Ludwig Automatik Datum anthrazit http://www.glashuette.com/index.php?id=407&L=1
Leclerc Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 ...skor mam na mysli ich decentny a slusny, rezervovany vzhlad, ktory srsi eleganciou. No, to už je lepší. Já jen, že decentnost, slušnost, rezervovanost a elegance nejde vždy ruku v ruce s tím, že někdo nosí oblek, notabene jenom do práce, a to proto, že musí... A taky mám na termín "oblekovky" averzi, takže sorry. Ale abych jen nepindal, tak řemen Shell Cordovan je to nejpříjemnější, co jsem kdy na ruce měl - samozřejmě myšleno z řemenů hodinkových...
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Tado pekny hodinky, gratuluju, docela rad je uvidim nazivo v Jbc Jen mi prosimte rekni, proc jsi ruku s nima strkal do okapu?
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Tado pekny hodinky, gratuluju, docela rad je uvidim nazivo v Jbc Jen mi prosimte rekni, proc jsi ruku s nima strkal do okapu? Hele, to je moje hustokrutěpřísnámódníbundasvětoznáméznačky, žádnej okap! Neměli moji velikost, tak jsem vzal radši tu větší no 1 1
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Hele, to je moje hustokrutěpřísnámódníbundasvětoznáméznačky, žádnej okap! Neměli moji velikost, tak jsem vzal radši tu větší no To by bylo pres ruku volny snad i kibimu
Bask Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Mě se ty s krémovým číselníkem taky moc líbily, ale nemají svítící číselník a nejsou tak univerzální. I když tyto nesvítí nějak moc extra Chcelo by to nocne foto!
Tazz Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Pěkné, přehledné, decentní a vkusné. Dobrá volba velikosti, já bych tam musel mít ještě datumovku, nějak se bez ní neobejdu . Opravdu pěkný kousek vhodný k jakékoliv příležitosti / dennímu nošení. Gratuluji !!!
cody Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Dobry Tado! Velikost na tvou ruku akorat, zadnej pivni tacek. Dobre jsi udelal ze jsi vynechal datum. Vypadaji skvele o kalibru nemluve. Vkus mas teda dobrej.Gratuluju
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Dobry Tado! Velikost na tvou ruku akorat, zadnej pivni tacek. Dobre jsi udelal ze jsi vynechal datum. Vypadaji skvele o kalibru nemluve. Vkus mas teda dobrej. Gratuluju Nad datumkou jsem neuvažoval, datum je k ničemu a ty hodinky pak vypadají nevyváženě. Chvíli jsem ale uvažoval nad automatem, kterej je coby strojek ještě hezčí a hodinky jsou o chlup větší. Ale ta cena mi přišla moc. Jinak přesnost je výborná, vejdu se v průměru pod 2s denně
Chorche Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Nad datumkou jsem neuvažoval, datum je k ničemu a ty hodinky pak vypadají nevyváženě. Chvíli jsem ale uvažoval nad automatem, kterej je coby strojek ještě hezčí a hodinky jsou o chlup větší. Ale ta cena mi přišla moc. Jinak přesnost je výborná, vejdu se v průměru pod 2s denně K ničemu? Já bych se bez něj neobešel, neboť bych vůbec netušil kolikátého je Ale to tady jen plácám, mluví ze mě závist prostě úžasný hodinky... Upraveno 27. října 2010 uživatelem Chorche
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se