Z. Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Kupte si dnešní Lidovky. Je tam příloha Esprit LN věnovaná šperkům a též hodinkám. Pár docela pěkných reklam a krátkých reklamních článků o několika lepších značkách (JLC, IWC, AP apod.) + krátký rozhovor s ředitelem vývoje Elton a.s.Za těch 15 Kč to docela stojí.
JanC Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 tak si to prolistovávám, celkem pěkné obrázky, ale zrovna reklama Ingersoll mě nezaujala. Hodinku trochu kolotoč, ale zase pod měsíční fází mít bizona...zajímavé
Z. Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Nejlepší je na celém tom magazínu obálka - Yves Montand s Marylin Monroe v náručí a hodinkami Cartier na ruce...
Matthew Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Neměl jsem tenhle časopis v ruce, ale na podobných komerčních rubrikách mi vadí, že část obsahu je objektivní a část zaplacená. Například několikastránkové čtení o hodinkách v posledním čísle časopisu ForMen, kde se na jedné stránce sešly hodinky Frederique Constant, Raymond Weil, Maurice Lacroix, Zenith a tuhle skupinku doplnili quarzovými Gant, s tím, že nějaké hodinky od Gant byly skoro na každé stránce. Pak to dopadá tak, že nazaujatý čtenář si to hodí všechno do jednoho pytle, cenové relace 4.190 - 221.400 Kč (Grand Port Royal)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se