Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale proč ?

Mám je asi už dva měsíce, ale ne a ne se dohrabat k tomu, ty hodinky nějak rozumě vyfotit.

Skoro bych řekl, že je to na samostatné vlákno.

Kdyby se někdo chtěl pustit do tohothe tématu, možná že by zde přibylo více lepších fotografií.

Ale k podstatě věci ...

SMP - kdo ze zdejších členů je alespoň jednou neměl na ruce ?

Co mě přivedlo k tomu pořídit si tyhle, pro někoho profláklé hodinky ?

Prostě srdcová záležitost, vždycky mi přišly přitažlivé.

Navíc pochpitelně jde o verzi notoricky známých bondovek s chronografem.

A budíčky já taky miluju. Dost jem pokukoval po PO, ale zdá se, že v současnosti

je to ještě o řád používanější zboží. Jen při mém posledním letu do Vídně jsem je potkal na letišti hned dvakrát.

Pochopiteně na ruce někoho jiného a ne někde v krámě.

Technická data jsou všem jistě známa.

Pokusím se přidat pár osobních postřehů.

Protože jsou to hodinky na opravdu kvalitním tahu, nejsou lehké.

Chci dodat že je nosím opravdu celý den.

Přehlednost ciferníku oproti mým předchozím Fortis Flieger je subjektivně horší.

Fantastická je čitelnost v noci, indexy hodinek "svítí" intenivně.

Přesnost hodinek je pro mě překvapením, při nošení se lehce předchází.

Tzn. v limitu ceritikace COSC což je v poho.

post-8283-095400100 1288817542.jpg

post-8283-011856500 1288817548.jpg

post-8283-062577800 1288817557.jpg

Odesláno

krasa, zavidim, libi se mi!!! Skoda ze jsou trosku silnejsi nez verze bez chrona, jo a poradim ti - uz nikdy nedelej fotky techto hodinek bleskem, fakt jim to znici plasticitu i barvy, zadne ostre svetlo na foceni...

Odesláno

krasa, zavidim, libi se mi!!! Skoda ze jsou trosku silnejsi nez verze bez chrona, jo a poradim ti - uz nikdy nedelej fotky techto hodinek bleskem, fakt jim to znici plasticitu i barvy, zadne ostre svetlo na foceni...

já bych ten blesk úplně nevyřazoval ze hry - někdy..

post-3210-005056600 1288821511.jpg

Odesláno (upraveno)

já bych ten blesk úplně nevyřazoval ze hry - někdy..

ses si jistej ze to je bleskem? Jako externi by jeste sel vselijak nastavit ale i tak nedam dopustit na lampicky a vhodne nasvetleni Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

ses si jistej ze to je bleskem? Jako externi by jeste sel vselijak nastavit ale i tak nedam dopustit na lampicky a vhodne nasvetleni

Jeden blesk, foceno předevčírem :)

1/200s 9.0f ISO 160

Odesláno

Jeden blesk, foceno předevčírem :)

1/200s 9.0f ISO 160

ok no, ja mam taky par fotek bondovek, vse bez blesku, jsou tam dobre plasticky vlnky, ale mam to na cedeckach, se mi to uz ted nechce vyhrabavat, nekdy priste:-)
Odesláno

Moc pěkné, taky gratuluji. Pokukoval jsem po "jednoduché" verzi, ale na Vánoce musím koupit více dárků, ne jen pro mě :crying_anim:

Odesláno

parádní hodinky, snad se jima taky budu moct příští rok pochlubit. Kupoval jsi je nové?

Diky, tuhle jsem je zas videl za slusnou cenu.

Hodinky jsem kupoval nove z Italie, kde jsem je nasel na netu. Uspora proti listprice cca 20k. Platba predem bank. prevod.

Komunikace s obchodnikem naprosto perfektni, k intzerovane cene byla doprava UPS zdarma - jak mile prekvapeni.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...