chlumak Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Tak mi dneska došly od člena fóra tyhle 4 kousky. Hardany jsou už v opravě, třeba vyčistit, namazat, vyměnit sklo. Ostatní ve skvělé kondici. Hned dostaly nové řemínky a začnou dělat občasnou parádu:) Tímto díky Radimovi za skvěle proběhnuvší obchod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Lanco se mi moc líbí. Jaký mají průměr?
chlumak Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Lanco se mi moc líbí. Jaký mají průměr? Ano, mě se taky moc líbí... 36 mm bez korunky, jsou největší ze těchto tří, ty exacto jsou opravdu mrňavý...
Návštěvník eloga Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Hardanaje možné se o této značce něco dozvědět, mám také jedny takové, vydrancované v bazaru, ale zaboha jsem na netu nic neobjevil ani o výrobci ani o nějakém modelu tohoto názvu.. Přitom na kousku co mám já, je vizitka - HARDANA - Bienne.Děkuji.** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stalin Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Zdá se, že máme něco společného :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55883-identifikace-náramkových-hodinek-a-strojků/?p=1475665 Máš je ještě? A jak se jim daří?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se