thecuriousdee Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Vážení páni a prípadné dámy, veľmi pekne by som Vás chcela poprosiť o radu týkajúcu sa kúpy hodiniek, ktoré si chcem kúpiť ako post promočný darček- Aby ste nestrieľali naslepo, tu je pár orientačných kritérií: Cena - +/- 2000 eur Veľkosť - v žiadnom prípade nič mini a na útle zápästia - mám 180 cm, takže 24mm-ky na mne vyzerajú komicky Movement - nezavrhujem quartz, ale preferujem automaty Značka - napriek tomu, že som mladá, nechcem žiadnu módnu značku populárnu medzi mladými dievčatami (ako bolo mylne dedukované v inej diskusii o hodinkách pre priateľku), ale hodinkársku značku. Samozrejme som si vedomá toho, že Rolex, Jaeger ani Zenith to zatiaľ v tejto cenovej kategórii byť nemôže. Trochu sa vyznám, ale naozaj iba trochu...skôr by som povedala., že sa orientujem. ťažko sa mi vyberá vzhľadom na to, že na nete sú hlavne ceny v USD, ktoré sú veľmi odlišné od Slovenskej cenovej reality Môj štýl - športová elegancia Aké hodinky sa mi páčia - Chanel J12 s diamond bezel (avšak aj keby som na nich mala, by som si ich nekúpila pre ich až prílišnú módnosť), Speedmastery, TG Monaco atd...nehľadám úplnú klasiku, avšak ani nič extrémne výstredné. Farby sú ok a mám ich rada, avšak keďže pôjde o moje jediné hodinky, potrebujú byť pomerne dobre kombinovateľné. Vopred ďakujem za akékoľvek rady a tipy.
volfda Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Napadá mi pár kousků, co občas vídám na dámách kolem sebe a jsou prakticky univerzální. Je to třeba Breitling Cockpit Lady, či TH aquracer, či TH monaco, které jsi zmínila... Nebo třeba lehce starší Rolexy, lady datejust je elegantní model a je to prostě Rolex... Mrkni sem Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem volfda
utrejch Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Vážení páni a prípadné dámy, veľmi pekne by som Vás chcela poprosiť o radu týkajúcu sa kúpy hodiniek, ktoré si chcem kúpiť ako post promočný darček- Aby ste nestrieľali naslepo, tu je pár orientačných kritérií: Cena - +/- 2000 eur Veľkosť - v žiadnom prípade nič mini a na útle zápästia - mám 180 cm, takže 24mm-ky na mne vyzerajú komicky Movement - nezavrhujem quartz, ale preferujem automaty Značka - napriek tomu, že som mladá, nechcem žiadnu módnu značku populárnu medzi mladými dievčatami (ako bolo mylne dedukované v inej diskusii o hodinkách pre priateľku), ale hodinkársku značku. Samozrejme som si vedomá toho, že Rolex, Jaeger ani Zenith to zatiaľ v tejto cenovej kategórii byť nemôže. Trochu sa vyznám, ale naozaj iba trochu...skôr by som povedala., že sa orientujem. ťažko sa mi vyberá vzhľadom na to, že na nete sú hlavne ceny v USD, ktoré sú veľmi odlišné od Slovenskej cenovej reality Môj štýl - športová elegancia Aké hodinky sa mi páčia - Chanel J12 s diamond bezel (avšak aj keby som na nich mala, by som si ich nekúpila pre ich až prílišnú módnosť), Speedmastery, TG Monaco atd...nehľadám úplnú klasiku, avšak ani nič extrémne výstredné. Farby sú ok a mám ich rada, avšak keďže pôjde o moje jediné hodinky, potrebujú byť pomerne dobre kombinovateľné. Vopred ďakujem za akékoľvek rady a tipy. Nevim jestli jsou pro Tebe modra monaca dobre kombinovatelna, ale me by se asi na dame libily a urcite i speedmastery jsou pro devce velmi vhodne, vlastne ja odjakziva rikam, ze damam nejvic slusi panske hodinky ... Vlastne me zadne lepsi, nez ty co jsi zminila ani nenapadaji ...
thecuriousdee Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Ďakujem za tip, volfda. Som prekvapená, že si mi navrhol aj Breitlingy. Keď som sa u nás v meste bola obzerať po hodinkách, tvrdili mi, že Breitlingy v mojej cenovej relácii jednoducho nemajú...toť zaujímavé.
jankoxxx Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) ja som priatelke na vianoce kupil longines conquest. pekne sportove (sportovo elegantne?) hodinky, perletovy cifernik a krasna biela keramicka luneta. je to automat. cena je tusim okolo 1200-1400 EUR http://www.timeway.eu/Longines/Sport-Collection/Longines-Conquest-Ladies-II?osCsid=b8a8c45296e7b6394ad303a8c747853a Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem jankoxxx
thecuriousdee Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Nevim jestli jsou pro Tebe modra monaca dobre kombinovatelna, ale me by se asi na dame libily a urcite i speedmastery jsou pro devce velmi vhodne, vlastne ja odjakziva rikam, ze damam nejvic slusi panske hodinky ... Vlastne me zadne lepsi, nez ty co jsi zminila ani nenapadaji ... Modré Monaca by celkom mohli byť, moje "montérky" su elegantné jeansy...ale pre zjemnenie tej masculínnosti Monaca som uvažovala skôr o krémovom aligátorovi. Diamond set k tomu navrch by sa mi, ako typickej ženskej strake, samozrejme tiež pozdával, ale opäť raz to už asi cenovo prepísknem, čo? Uvažovala som aj nad TG Formula 1, ale ten quartz...čo ja viem. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem thecuriousdee
blackhead Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 A co treba Omega seamaster midsize, sportovni elegance dle me. Klik
volfda Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Ďakujem za tip, volfda. Som prekvapená, že si mi navrhol aj Breitlingy. Keď som sa u nás v meste bola obzerať po hodinkách, tvrdili mi, že Breitlingy v mojej cenovej relácii jednoducho nemajú...toť zaujímavé. Ta Bečka jsou o mlinko nad limit, ale ne o tolik. V každém případě jsou to quartzky, většina žen to preferuje... Nějaká Bčka tady.
thecuriousdee Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 A co treba Omega seamaster midsize, sportovni elegance dle me. Klik Tie sú krásne...a tá modrá je magická, ale prídu mi až príliš športové.
Murphy97 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Ahoj,Monaca jsou velmi dobrá volba. Na první fotce na původním řemenu, na druhé zakázková výroba u Mistra...S cenou jsi v limitu.Hodně štěstí při výběru! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
thecuriousdee Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Ahoj, Monaca jsou velmi dobrá volba. Na první fotce na původním řemenu, na druhé zakázková výroba u Mistra... S cenou jsi v limitu. Hodně štěstí při výběru! Murphy, nad červeným remienkom som nikdy neuvažovala, ale tým si ma dostal...vyzerajú úžasne. Som zvedavá, ako mi ukážu na ruke a či ma muž muž nepriškrtí, ak si kúpim hodinky, ktoré má on už dlhšiu dobu v merku .
bullitt Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 mne napadli tieto orisky http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=81&ln=en
obchodnik-o3 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 mne napadli tieto orisky http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=81&ln=en Orisky su velmi pekne(podla mna),budes mat nad cim premyslat...
thecuriousdee Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Páni, po toľkých fundovaných radách na dnes opúšťam PC s jediným pocitom....toľko užasných hodiniek a len jedno zápästie na ich nosenie. Som zvedavá na ďalšie hodinko-tipy a ďakujem za doterajšie - musím uznať, že ma vysoko motivujú k lepším výkonom v práci, keďže lepšie výkony = viac/lepšie hodinky .
Diamondking Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Na elegantní ženě si dovedu představit tyhle MeisterSinger Karelia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 A co longines grande vitesse Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 ludia toho narozpravaju.... dozvies sa aj o zlatej pvd uprave Ďakujem za tip, volfda. Som prekvapená, že si mi navrhol aj Breitlingy. Keď som sa u nás v meste bola obzerať po hodinkách, tvrdili mi, že Breitlingy v mojej cenovej relácii jednoducho nemajú...toť zaujímavé.
Kasper Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Automaty od Breitling - Galactic 36 sa po dobrej zľave dajú zohnať od cca.2500 EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 ...nad červeným remienkom som nikdy neuvažovala, ale tým si ma dostal...vyzerajú úžasne.... pro doplnění - je to pštrosí noha...
Chorche Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Zkus se podívat na řadu Constellation od Omegy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se