snackmc Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Dovoluji se pochlubit novými mazlíky Steinhart Nav.B Chrono Vintage LE, vyrobeno 55 ks. Zakoupeny od člena fora. Radost převeliká :-) Pokud by někdo chtěl vidět kvalitněkší obrázky- na fotce z mobilu to není to pravé - jsou ke shlédnutí ZDE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 velmi pekne chrono. pekne zvladli den aj datum. prehladnost super. urcite ti budu robit kopec radosti
Diamondking Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Super....koukám foto staré 20 minut ..gratuluji
koveras Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 taktiez sa pridavam ku gratulaciam. Jedina vec co ma na nich stve je velkost (na tvojej ruke ale vypadaju ok), dufam ze spravia aj nejaku nositelnejsiu limitku trebars pre mna....
snackmc Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Mno, velikost je můj problém :-( Líbí se mi obrovské množství hodinek, ale na mě jsou prostě "malé". 42mm je minimální velikost, kterou mohu nosit a to ještě s některými ALE (bez lunety, s lunetou 44mm a to ještě tmavou....) Pokusím se udělat nějaké lepší fotky, popř. pokud by měl někdo zájem o focení, jsem k dispozici. taktiez sa pridavam ku gratulaciam. Jedina vec co ma na nich stve je velkost (na tvojej ruke ale vypadaju ok), dufam ze spravia aj nejaku nositelnejsiu limitku trebars pre mna....
Návštěvník pitrs182 Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Jé, moje bývalky Gratuluji. Moc se mi líbily. Okolí na ně vždy velmi pozitivně reagovalo. Tak ať slouží
snackmc Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Bude mi ctí. Už zbývá se jen domluvit :-) a ja premyslel, jak poprosit o foceni... ale stydel jsem se to napsat... moc rad bych to zkusil
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Dovoluji se pochlubit novými mazlíky Steinhart Nav.B Chrono Vintage LE, vyrobeno 55 ks. Zakoupeny od člena fora. Radost převeliká :-) Pokud by někdo chtěl vidět kvalitněkší obrázky- na fotce z mobilu to není to pravé - jsou ke shlédnutí ZDE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. chlape ty máš chlupatější ruku jak já...a to mi ty kokoti u nás říkají "National Geographic" Jinak hodinky pěkný, zvažoval jsem je , když mi je bývalý majitel nabízel k výměně. Ztroskotalo to na vzdálenostní bariéře a netroufl jsem si je vzít jen podle fotek. Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
snackmc Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Děkuji moc Kibimu za setkání a parádní fotky :-)
snackmc Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 chlape ty máš chlupatější ruku jak já...a to mi ty kokoti u nás říkají "National Geographic" Jinak hodinky pěkný, zvažoval jsem je , když mi je bývalý majitel nabízel k výměně. Ztroskotalo to na vzdálenostní bariéře a netroufl jsem si je vzít jen podle fotek. To tak jenom vypadá. Určitě ji máš chlupatější :-) Ja si naplánoval cestu a stála za to. Nejvyšší čas udělat pardubický sraz :-)
snackmc Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Až na fotkách jsem si všiml, jak je výřez na rotoru "okousaný" :-(
dalilamc Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Až na fotkách jsem si všiml, jak je výřez na rotoru "okousaný" :-( Okousaný budeš TY, až TĚ hryznu do ruky... Proč je nedělají o trošku menší.... Gratulace!
Honza123 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Přesně tak. Hodinky parádní. Jen kdyby je dělali i v "dětských" velikostech. Tohle je průměr víka od popelnice.
snackmc Odesláno 16. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Přesně tak. Hodinky parádní. Jen kdyby je dělali i v "dětských" velikostech. Tohle je průměr víka od popelnice. No jo. To máme přesně opačný problém. Spousta krásných hodinek se vyrábí jen v "dětských" velikostech :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se