Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovoluji se pochlubit novými mazlíky Steinhart Nav.B Chrono Vintage LE, vyrobeno 55 ks. Zakoupeny od člena fora.

Radost převeliká :-)

Pokud by někdo chtěl vidět kvalitněkší obrázky- na fotce z mobilu to není to pravé - jsou ke shlédnutí ZDE.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

taktiez sa pridavam ku gratulaciam. Jedina vec co ma na nich stve je velkost (na tvojej ruke ale vypadaju ok), dufam ze spravia aj nejaku nositelnejsiu limitku trebars pre mna....

Odesláno

Mno, velikost je můj problém :-(

Líbí se mi obrovské množství hodinek, ale na mě jsou prostě "malé". 42mm je minimální velikost, kterou mohu nosit a to ještě s některými ALE (bez lunety, s lunetou 44mm a to ještě tmavou....)

Pokusím se udělat nějaké lepší fotky, popř. pokud by měl někdo zájem o focení, jsem k dispozici.

taktiez sa pridavam ku gratulaciam. Jedina vec co ma na nich stve je velkost (na tvojej ruke ale vypadaju ok), dufam ze spravia aj nejaku nositelnejsiu limitku trebars pre mna....

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Jé, moje bývalky :rolleyes: Gratuluji. Moc se mi líbily. Okolí na ně vždy velmi pozitivně reagovalo. Tak ať slouží :smile_anim:

Odesláno

Bude mi ctí. Už zbývá se jen domluvit :-)

a ja premyslel, jak poprosit o foceni... ale stydel jsem se to napsat... :D

moc rad bych to zkusil :)

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Dovoluji se pochlubit novými mazlíky Steinhart Nav.B Chrono Vintage LE, vyrobeno 55 ks. Zakoupeny od člena fora.

Radost převeliká :-)

Pokud by někdo chtěl vidět kvalitněkší obrázky- na fotce z mobilu to není to pravé - jsou ke shlédnutí ZDE.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

chlape ty máš chlupatější ruku jak já...a to mi ty kokoti u nás říkají "National Geographic"

Jinak hodinky pěkný, zvažoval jsem je , když mi je bývalý majitel nabízel k výměně. Ztroskotalo to na vzdálenostní bariéře a netroufl jsem si je vzít jen podle fotek.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

chlape ty máš chlupatější ruku jak já...a to mi ty kokoti u nás říkají "National Geographic"

Jinak hodinky pěkný, zvažoval jsem je , když mi je bývalý majitel nabízel k výměně. Ztroskotalo to na vzdálenostní bariéře a netroufl jsem si je vzít jen podle fotek.

To tak jenom vypadá. Určitě ji máš chlupatější :-)

Ja si naplánoval cestu a stála za to. Nejvyšší čas udělat pardubický sraz :-)

Odesláno

Až na fotkách jsem si všiml, jak je výřez na rotoru "okousaný" :-(

Okousaný budeš TY, až TĚ hryznu do ruky...

Proč je nedělají o trošku menší....

Gratulace!

Odesláno

Přesně tak. Hodinky parádní. Jen kdyby je dělali i v "dětských" velikostech. Tohle je průměr víka od popelnice.

No jo. To máme přesně opačný problém. Spousta krásných hodinek se vyrábí jen v "dětských" velikostech :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...