Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, 

chcel by som sa opytat, co  poviete na tieho hodinky Longines art deco. Chcel by som ich kupit, aka je rozumna cena? Kolko by stala oprava cifernika? Vyzera ze pri kraji je poskodeny. Su to panske alebo damske hodinky, rozmeca cca 3,5 x 2 cm, 14k zlato.

Dakujem !

post-13603-047421900 1289387540.jpg

post-13603-022349900 1289387560.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Takovéhle hodinky mohly být tenkrát i pánské... Oprava číselníku stojí cca od 80 euro výš (dělají je v německu, polsku a španělsku). Takobéto hodinky se většinou prodávají za cenu kovu ze kterého je plášť, takže si zjisti kolik je výkupka zlata a kolik váží plášť hodinek a tolik + - mají hodnotu.

Odesláno (upraveno)

Wow, dakujem za rychlu odpoved, cena v inzerate je 350? takze to je asi moc, iked netusim kolko priblizne vazi puzdro... Inak oni nemaju presnejsie typove oznacenie? Videl som podobne aj zvnutra cifernik je iny a je tam iba znacka longines, nic ine. 

Upraveno uživatelem ivannavi
Návštěvník Tada
Odesláno

Jo, to je za v současnosti prakticky nenositelné hodinky moc...

Já mám doma Zenith v dost podobném stylu, 14k zlato (10g), v poměrně špatném stavu a koupil jsem je za 2000kč... Takže ještě pod cenou zlata.

Zkus mrknout na Ebay, v USA byly svého času podobné hodinky velice populární a je tam vyšší nabídka = nižší ceny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...